tisdag 27 januari 2009

Framtiden


Nu är det vecka 5. Jag har den otroliga lyxen att snart ha en semestervecka igen (v. 8). Jag hoppas att jag innan dess får besked från de förlag jag skickat manuset till så att jag under den veckan vet vad jag ska skriva på.

Antingen blir det bearbetning av Stormhav och ev. tid till att påbörja nästa bok i serien

eller blir det satsning på en helt ny bok som intensivt växer i mitt inre.


Nu har jag en plan och allt känns bättre. Bara förlagen hör av sig. Bara jag får veta. Bara jag kan börja skriva snart igen.

4 kommentarer:

Åsa sa...

Lind & Co tar emot via mail, men det vet du kanske redan?

Kram Åsa

Frida sa...

Hej Åsa!

Tack för tipset. Jag har en fler-stegs-plan och tanken är att börja med de större förlagen och sedan jobba mig neråt, mot de mindre. Lind & Co. hamnar väl någonstans i mitten tror jag.

Kram Frida

Annas infall sa...

Hej...jag ska åka till min syster och bo hos henne en vecka...när hon pluggar ska jag sitta och skriva hela dagarna tänkte jag. Då hoppas jag att jag hinner med mycket. Jag har så många störande moment här hemma...innan jag kan få ro at sitta och skriva.

Och JAG ÄR MYCKET NYFIKEN PÅ DIN BOK OCH SPECIELLT FÖRSTA KAP.... hur du skrivit för att få läsaren att inte lämna boken ifrån sig...

Lyxigt att vara ledig en vecka, vilket bra schema du har.//Anna

Annas infall sa...

Hej igen...läste längst ned på din blogg....Det ser mycket bra ut, jag blir nyfiken och vill väldigt gärna läsa HELA boken.... Jag tror att det kommer att gå bra...du kommer att få ge ut dina böcker det är jag helt övertygad om.
//Anna