måndag 16 februari 2009

Ett författarproffs

Det är inte ens en timme sedan som jag skrev föregående inlägg om att jag skulle försöka se en fortsättning på Stormserien som något negativt. Bara tanken på att aldrig mer skriva om Fredrika Storm gav mig magknip. Jag tar tillbaka allt, jag är inte beredd på att säga adjö till min polisinspektör.

PS. Blondinbella ger tips på hur man skriver en bok på sin blogg. Att författa är hennes senaste projekt. Hon har förmodligen redan ett bokkontrakt och oavsett hur och vad hon skriver så kommer det ges ut och marknadsföras (muttrar jag bittert). Nu är jag fan inte långt ifrån att blondera håret och sätta på mig en minkpäls. DS.
En ny Kerstin Ekman?

4 kommentarer:

Tant Brun sa...

Jag har inte läst något av Kerstin Ekman *skämsskäms* men jag fann ändå det mycket roande att du frågar dig om Bb blir en ny Kerstin Ekman. Fasen, man måste beundra den lilla tjejens självförtroende. Och räkmackefärd genom livet. Men jag är inte ett spår avundsjuk. Helt ärligt.
För övrigt tycker jag att förlagen som din/dina(?) böcker är ute hos behöver en spark i häcken... Det är ju snart bokmässa för bövelen.

Pernilla sa...

Klart hon har. FAn. Vad ska vi andra ta oss till?

Anonym sa...

Haha!
Kan sätta en slant på att hon inom fem veckor kommer att vara färdig med sisådär 500 sidor chick-lit.

Samtidigt som hon sopar hem MVG i alla ämnen, inreder sin nyköpta lägenhet, syns på premiärer och andra happenings, bloggar x antal ggr om dagen, shoppar, tränar, går på acne-behandling, är en engagerad dotter/syster/flickvän/föreblid för unga tjejer.

Nog klara tösabiten av att skriva en bok med, kanske på lediga stunder.
/Johanna

Frida sa...

Hej!

Tant Brun, ja visst. Snacka om självförtroende! Man min blir ju alldeles skakig i knäna. Jag nu får de allt skynda sig om det ska hinna bli galapremiär på bokmässan (ha ha, jag bara skojar alltså, jag vet att det inte finns en chans).

Pernilla. Visst är det taskigt? Tänk hur mycket våra chanser att bli utgivna hade ökat om färre kändisar beslöt sig för att bli författare (det är ju bara vi som får lov att drömma om sådant!)

Johanna. Visst är hon helt galen. Jag är både avundsjuk och full av beundran. Denna hatkärlek är nog värd ett inlägg i morgon.


Kram Frida