fredag 6 februari 2009

Glamour


Mitt oborstade hår sitter i en slarvig knut i nacken. Jag är klädd i mjukisbyxor och en sladdrig t-shirt och jag har inte lämnat lägenheten på över 24 timmar. Dessutom får jag panikångest av att läsa Bondinbellas blogg. Det tar mig ett år att hinna med lika mycket som hon klarar av på en vecka. Kort sagt, mitt liv är inte så glamoröst som jag hade önskat.

Efter moget övervägande har jag därför beslutat mig för att låta Fanina Fanigan, som lever det spännande och extravaganta liv som jag förtjänar, gästblogga här. Fanina lever ensam i en lyxigt inredd tvårumslägenhet i centrala Lund. Fanina jobbar på någon typ av reklambyrå. Hon vet egentligen inte riktigt vad byrån sysslar med, men så länge de betalar ut en månadslön som täcker hennes shoppingbehov så bryr hon sig inte heller.

Fanina har en stående tid hos sin frisör, sin nagelskulptör och sin vaxartist. Minst två gånger om året åker Fanina på semester till ett tropiskt land för att vila ut och bättra på sin solbränna.

På sin fritid tränar Fanina på gym. Hon älskar att jogga och springer gärna en timme på morgonen innan hon går till jobbet. Fanina har även en grupp nära väninnor som hon skvallrar med över cocktails på helgerna.

Från och med nu kommer ni även kunna följa Faninas exotiska liv, dvs när hon har tid och lust att skriva inlägg på den här bloggen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tills Fanina råkar ha tid med ett glamoröst blogginlägg så kanske vi ska ta en cocktail någon kväll? :)

Mokzan sa...

Ville bara säga Hejhej har precis börjat följa din blogg, fick adressen av Sussie som du känner.
Jag har också gamla skrivardrömmar som har legat och gjort sig påminda då och då, men nu börjar komma ut lite mer ur garderoben så att säga. Har nu också börjat blogga, blev inspirerad av din en dag när jag låg hemma och var sjuk. Ha det bra/mvh Carolin

Frida sa...

Hej Stina!

Absolut. Vad sägs om vecka 8? Då träffas jag gärna och äter/fikar/promenerar eller vad helst du känner för!

Kram Frida

Hej Carolin!

Vad roligt. För mig har det varit ett jättelyft, både att skriva bloggen och att komma i kontakt med andra som har liknande drömmar. Dela gärna med dig av ditt skrivande. Skriver du på något just nu osv.?

Kram Frida

Hexmaster sa...

Men Blondinbella, hon är ju påhittad? "När hon skrev om sitt alter egos spännande låtsasliv började det utspela sig på riktigt. Hon hittade på att hon var på en cool premiär och fick en inbjudan till en verklig." - di.se

Frida sa...

Hexmaster!

Det har du nog rätt i. Jag tänker prova samma sak. Fanina borde kanske vara en framgångsrik författare i stället?

Är det värt ett försök?

Kram Frida