tisdag 10 februari 2009

Tänk omTänk om min bok blir utgiven......då kommer den här bloggen förvandlas en fantastiskt "how to-manual" för alla som vill få sina alster publicerade...

...då kommer jag ha en stor utgivningsfest med massor av gråddtårta...

...då kommer jag att dansa en glädjedans kring fontänen på Mårtenstorget i Lund...

...och då kommer Fredrika Storm få evigt liv.

Vore inte det fantastiskt?

3 kommentarer:

Mokzan sa...

Såklart kommer du att få dina böcker utgivna, jag tror att många, skulle nog våga mig på att gissa att de flesta varit precis där du är nu. Jag har inte kommit så långt att jag har skrivit klart något och jag skriver inte särskilt ofta. Men när jag väl skriver då är det som att någon annan tar över, en autopilot liksom. Det händer rätt ofta att jag bara hör en fras eller en mening i mitt huvud, tyvärr har jag inte alltid skrivit ner dessa (dumt..). Det är alltid en bra första mening för en bok så på min dator har jag en hel del dokument med bara en mening och ingenting annat. Med dessa är det lätt för mig att börja sedan kommer det andra per automatik.
Har börjat skriva på en barn/ungdomsbok men förhoppnings vis även vuxenbok, det är lite fantasy med andra världar och älvor och dylikt jag är barnsligt förtjust sådant. Jag har ingen aning om hur marknaden är med fantasy kontra deckare, spelar ju ingen roll för man skriver ju om det man måste så att säga. Jag har väldigt äventyrliga och utflippade drömmar så jag får ju massor av uppslag alldeles gratis därigenom.
Oj får man skriva såhär långa inlägg ;o) Ha det bra vi hörs...

Tant Brun sa...

Jo... :)

Frida sa...

Mokzan och Tant Brun,

Tack för pepp. Jag skrev en lång kommentar men det blev något fel så nu provar jag igen.

Kram Frida