söndag 8 februari 2009

Tapas & Shopping
Vem behöver ett glamoröst alter ego? Inte jag! I går hann jag med att shoppa, laga tapas, dricka vin och se en jättebra film! Gud vilket lyxigt liv jag lever.

Jag hittade en klänning på Indiska som jag var tvungen att köpa. jag har fått dille på klänningar och hittar jag en som passar så måste jag köpa den (om den kostar under 300 kr dvs, kostar den mer måste den vara väldigt snygg för att jag ska köpa den). Klänningen kanske inte ser särskilt spektakulär ut men den var väldigt söt på.

Dessutom lagade vi tapas. Vi åt kyckling och grönsaker på grillspett, vitlökschampinjoner, mozarella och tomater med basilikadressing, grönsaker med dipp och kex med vitlöksost. Mmmm. Det var härligt att sitta ner och äta och dricka gott. Vi tittade även på filmen Waitress. Den var överraskande bra och jag kan verkligen rekommendera den.

2 kommentarer:

Lina sa...

Jättefin klänning! jag har också fått lite dille på klänningar. Efter att knappt ha haft en enda har jag nu, efter en del rea-shopping, i alla fall 5-6 stycken. Hade jag en Indiska på närmare håll (måste till Kalmar för det = 2 timmar med buss enkel resa!) så hade jag gått dit och tagit en närmare titt. Kram, Lina

Frida sa...

Hej Lina!

Jag har svarat på din kommentar två gånger men av någon anledning vägrar blogger att spara det jag skriver.

Jag älskar också klänningar. Det känns så härligt att bara slänga på sig något!

Har du någon favoritaffär där du hittat riktigt bra klänningar?

Kram Frida