måndag 19 oktober 2009

Lebensraum


Jag håller med Jimmy Åkesson, svenskarna behöver mer lebensraum (och med svenskar menar jag riktiga, renrasiga svenskar som härstammar från vikingarna).

Vi måste värna om den svenska kulturen. Alla vet att allt som är bra kommer från Sverige. Till skillnad från andra länder så influeras vi inte alls av andra kulturer.

Faktum är att jag i ren protest mot resten av världen kommer att sluta använda saker som byggts/uppfunnits av de som inte är svenskar (ska bara skriva färdigt det här inlägget först...).

Jag tycker också att vi måste göra något åt dessa muslimer som bara åker runt och plundrar och våldför sig på kvinnor i sina stora båtar. Nästa gång jag ser någon i en sådan där ful hjälm med horn på tänker jag säga till på skarpen. Nu får det faktiskt vara nog! Ut med dem säger jag bara, Hagamannen, Mats Alm, Thomas Quick och Jackie Arklöv. Skicka tillbaka dem därifrån de kom!

6 kommentarer:

FRIDA sa...

PS. Jag är för trött för att ta SD på allvar. Kanske kommer det ett mer genomtänkt inlägg längre fram. DS.

Frida

Julia sa...

Hej Frida!

Jag är också jävligt trött på dem. har varit det hela dagen. Riktigt skönt att avsluta allt artikelläsande idag med ditt inlägg. För någonstans är nog det bästa att bara skratta åt alltihop, mer förtjänar de egentligen inte.
Tack!

Anonym sa...

Väldigt bra inlägg. SD är en skam för vårt avlånga land.

Lina sa...

Vilket bra inlägg! Tack för ett gott skratt! Mådde illa av hans debattinlägg, men nu mår jag bättre. När skam går på torra land är intelligent humor ett mycket bra vapen. Kramar, Lina

FRIDA sa...

Hej Julia, anonym och Lina!

Vad roligt att jag kunde pigga upp er lite. Visst blir man helt galen på SD. Deras argument är så dumma att man knappt vet vart man ska ta vägen.


Kram Frida

Anonym sa...

De svenska männen hängs i alla fall ut med sina fullstämdiga namn. Det är därför man kan referera till dem. Hur många män med utländska namn som har gjort dumma saker mot t ex kvinnor känner man till?

Ca 80-85 procent av de intagna i fängelserna är av utländsk bakgrund, enligt min vän som är fångvårdare på Sahlberga i Sala.

Intressant med invandringsdiskussion på en skrivarsida! ;-)

För övrigt tror jag att förlagen är sega med dina manus för att det är lågkonjunktur och de bara vill satsa på lättsålda böcker av fjantiga men kända personer. När lågkonjunkturen är över om några år blir du utgiven. Promise.