tisdag 14 oktober 2008

Brevet från förläggaren


Jag hoppas, hoppas, hoppas att brevet från förläggaren kommer idag.

Hon har lovat att skicka utlåtandet från lektören och jag tänkte ringa till förläggaren efter att jag läst det. Problemet är bara att jag sällan kommer hem innan klockan fem på vardag och jag vill inte ringa henne från jobbet utan sitta hemma i lugn och ro.

Jag har redan börjat formulera de frågor jag tänker ställa. Jag kommer nog lägga ut dem på bloggen först i fall någon av er har tankar och tips!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för slags utlåtande då? Har du skickat till fler förlag än? Håller tummarna så de blir blå. Här går det fortfarnade långsamt och blir bara gegga just nu. Men det lossnar väl. ha en bra dag

FRIDA sa...

Hej Maria 2!

Nej jag har inte skickat manuset till några andra förlag. Även om det kanske är dumt så känns det just nu som att jag måste fokusera till 100% på att skriva färdigt Stormhav.

Eftersom lektören som läste min bok verkligen tyckte om den har hon skrivit ett omdöme om boken med feedback som jag nu komemr få. Denna feedback ska förhoppningsvis hjälpa mig att förstå vad jag behöver göra för att min nästa bok ska kunna bli utgiven.

Naturligtvis kommer jag publicera utlåtandet på bloggen när det kommer!


Kram Frida

Anonym sa...

Frida, måste säga att jag är så jäkla imponerad av dig! Ditt driv, herregud. Att du orkar jobba heltid och sen komma hem och sätta dig och skriva 57 sidor... Grymt imponerande! Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dig, det är så roligt att följa din resa.

Min bokidé ligger just på idéstadiet. Många bitar måste på plats innan jag kan börja skriva. Frustrerande att inte riktigt ha hittat formerna än!

FRIDA sa...

Hej Jenny!

Tack! Jag försöker skriva så mycket jag bara kan men ibland så kör man fast.

Jag har dock aldrig lyckats klämma ur mig 57 sidor på en gång efter en arbetsdag, har inte tänkt på att det kan tolkas på det viset ;-)! Sidhänvisningen är en indikation på hur långt jag kommit i boken, sidor:57 = jag har skrivit till sidan 57. Ska försöka vara tydligare med det.

Kram Frida