måndag 13 oktober 2008

Dagens skörd


Det är underbart när karaktärerna växer fram av sig själva. En viktig karaktär i Stormhav har plötsligt fått ett alldeles särskilt intresse som kommer ha en avgörande roll i historien. Just nu är det dessutom sjukt spännande och jag kan knappt vänta tills jag får fortsätta skriva imorgon!

Nu ska jag sova!


IDAG:
sidor: 57
Ord: 15 687

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va härligt. Du är verkligen produktiv. Hoppas något annat förlag hör av sig snart o ger dig positiva besked om ditt första manus.
Jag har med en viss livsåskådning i min "bok" som har varit jätte spännande att lära sig om. Det är så kul med efterforskningar. Research.
Men det går seegt för mig nu. Har låtit lite personer läsa det jag skrivit nu iaf. Hemsk känsla:-)men kul att få respons. Även fast ens mamma inte är så objektiv haha. Hon tjuter över förtjusning över varje ord o geni förklarar mig för helt vanliga meningar haha. Ha det bra

FRIDA sa...

Hej Maria2!

Jag tror det är tur att vi har mammor som "tjuter av förtjusning" över varje ord, annars hade jag nog aldrig vågat skicka iväg något. Det känns skönt att man har en kritiker som aldrig tycker att det man gör är bäst. ;-)!

Ja, visst är det kul att göra research. Jag lär mig massor.

Kram Frida