tisdag 14 oktober 2008

Trött men lycklig

Jag har inte skrivit så mycket som jag hade hoppats på idag. Istället har jag tillbringat drygt en timme med att gå igenom handligen i Stormhav med min litterära rådgivare/mamma för att försäkra mig om att mina galna idéer är intressanta även för andra människor.



IDAG:
Sida: 60
Ord: 16 441



OBS! Sidhänvisningen syftar på den sida jag kommit till, dvs. s. 60 av 300.

5 kommentarer:

maria sa...

hej Frida!
Förlåt om jag var kort igår. Vad roligt att få läsa ditt brev du fått! Eller, mamma läste det till mig när jag hade rast på jobbet, så kul!
Jag åkte faktiskt förbi, men det var så mörkt och nedsläckt så kunde inte se vad affären hette. Kanske kan ta mig till stan idag eller imorgon och försöka komma ihåg det då! :)
Nu har din syster också börjat blogga. Vi får se hur länge det håller i sig. Men du kan ju checka in www.livetenligtmaria.blogspot.com och kanske länka på din sida. ;)
Kramar

maria sa...

10 stycken går vidare... så det finns ju en stor chans! Japp. Era röster kan ha varit avgörande! :D Nu sitter jag här hemma och kan inte ta mig för att göra något alls. Väntar alldeles för spänt på att få veta om det verkligen är sant. Kanske ska nypa mig själv i armen? kram

Anonym sa...

Om Du vill ha en korrekturläsare utanför familjen och bekantskapskretsen hör av dig. :)

emms.lasdagbok@live.se

FRIDA sa...

Hej Emm!

Tack för det generösa erbjudandet, jag hör av mig om det blir aktuellt :-)!


Kram Frida

Anonym sa...

Gör det. :)