tisdag 9 december 2008

Deadline


Jag älskar deadlines. Jag vill ha deadlines för allting jag gör och jag sätter ofta upp egna deadlines för att organisera min tid.

Nu har jag bestämt mig för sätta en deadline för förlaget. Om de inte hör av sig innan 11.00 på torsdag så ringer jag dem. Japp, så får det bli! Jag överlever inte en till helg utan besked...

4 kommentarer:

Anonym sa...

BRA! Så ska de tas! Ingen pardon! Det är klart att du måste få ett besked nu. Det här börjar snart likna tortyr! Och inte bara för dig faktiskt. Du har ju en hel hop supportrar som biter på naglarna vid det här laget.
KRAM Supporter No 1 /M

Anonym sa...

Jösses vad detta är spännande.

Pernilla sa...

You go girl! Deadlines är bra. Jag brukar också köra med det men om bara jag drabbas så brukar de gå åt fanders. Om andra drabbas så håller jag dem.

FRIDA sa...

På torsdag smäller det. Synd att jag inte har något att sätta emot när jag ringer, som att jag t.ex. ska gå till ett annat förlag (vilket jag naturligtvis kan, men jag vet inte om jag orkar med en till utdragen process just nu).

Jag hoppas innerligt att de hör av sig innan dess så att jag slipper ringa. Förra gången lät jag så ynklig, kanske är det bättre att som Agnes föreslog skicka ett mail. Men vad gör jag om jag inte får något svar? Usch vilken mardröm! Ringa är bättre.

Någon som kan tänka sig att ställa upp och spela agent och snacka med förläggaren? Det kanske hade fått fart på dem...

Kram Frida