tisdag 16 december 2008

F.d. blivande förläggare?


Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig ovanligt uppåt. Antingen är det min kropp som försöker undvika en depression genom att frigöra stora mängder endorfiner eller så är det kosmos som vill kommunicera att det finns en mening med allting som händer och att jag nu är på rätt väg igen.

Jag känner mig fri och som om hela världen låg för mina fötter och det är underbart (jag förstår att jag möjligtvis framstår som lite galen).

I går skickade jag ett mail till min f.d. blivande förläggare och frågade vilken genre hon tyckter att jag ska satsa på. Det är ju lika bra att försöka få värdefull information från ett proffs när det går. Hon svarade så här: "du skriver så bra deckarmanus så jag tycker du ska fortsätta med det".

Det kändes faktiskt skönt att höra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med. Var det inte det vi pratade om? Och som Oxe verkar det passa dig perfekt dessutom. :)
Ses vi på nyår, btw?

www.malinrocaahlgren.com sa...

pröva fler förlag. vilka hade du provat? 3 st va?

FRIDA sa...

Hej!

Jag har bara provat Forum med den nya boken. Jag ska försöka prova fler, men det är så himla svårt att välja. Jag har inte tillräckligt med resurser för att skriva ut 10 manus och jag vet att det tar lång tid innan man får svar från några förlag (förra gången tog det 3,5 månader).

Så fort jag får julledigt så ska jag försöka påbörja processen. Men det känns konstigt att skicka till andra förlag när jag redan varit så nära. Det är därför jag önskar att jag kunde skicka mitt lektörsutlåtande tillsammans med ett trevligt brev till alla förlag och höra om det finns något intresse (om det bara kunde vara så enkelt :-)).


Kram Frida