måndag 8 december 2008

Fortfarande inget


Jag har fortfarande inte hört något. Det börjar bli lite tjatigt nu. Jag saknar lust att göra någonting kreativt, vill bara krypa ner i sängen och dricka te.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ring dem! Läskigt men ger åtminstone svar.

Kram!!

FRIDA sa...

Hej Agnes!

Jag börjar fundera på det men jag orkar nästan inte. Är såklart skiträdd att de ska säga nej, men jag verkar kanske hur mesig som helst om jag inte sätter ner foten snart!

Kram Frida

Anonym sa...

Men du kanske kan maila...? Det är som ett gyllene mellanting, tycker jag iaf. Jag har faktiskt inte ringt förlaget en enda gång. Kan ha att göra med min telefonfobi visserligen, men jag har alltid fått svar inom ett par dagar när jag mailar och tycker det är skönare.

Men jag förstår vad du menar med rädslan. Som "tröst" kan jag påminna om att mitt andra "ja"-samtal dröjde tre veckor. Men jag var helt utmattad och ville bara lägga mig under matten under de sista dagarna.

Jag kommer förresten gärna på din releasefest :) och förutsätter att du kommer på min!

Kram

FRIDA sa...

Usch, jag får se. Allt känns så ångestladdat. Skönt att höra att de drog ut på tiden med ditt "ja-samtal". Det är ju ganska logiskt att det tar tid att ta ett sådant beslut. Funderar på att sätta en deadline och om de inte hör av sig innan dess så ringer jag.

Självklart kommer jag på din releasefest!!!

Kram Frida