tisdag 9 december 2008

Glocalnet = pest


Ni trodde kanske att jag var färdig med Glocalnet. Efter att ha varit bredbandskund hos dem i nästan 3 månader, under vilka vi hade Internettillgång i mindre än 1 månad (då telefonen visserligen för det mesta inte fungerade och om den gjorde det så bröts Internet), sa vi upp vårt abonnemang. Eller, egentligen gjorde vi en portering till Telia, vilket innebär att Telia skulle ta över oss som kunder så att vi slapp vara utan Internet. Tyvärr lyckades Glocalnet även misslyckas med detta och stängade av misstag av vårt Internet vilket ledde till ytterligare 3 veckor utan uppkoppling. Dessutom tillbringade jag 4-5 timmar på telefon med både Telia och Glocalnet eftersom Glocalnet först skyllde allt på Telia, trots att det visade sig att det var Glocalnets fel.

Men men. Vi fick tillbaka våra pengar och allt var förlåtet. Det trodde jag iaf fram tills igår då jag fick ett nytt brev från Glocalnet. "Ni har inte returnerat modemet vi lånade ut till er och ni kommer att debiteras med 500 SEK".

Eftersom vi skickade tillbaka modemet för 2 veckor sedan ringde jag ännu en gång till Glocalnet. En tjej i kundtjänsten informerade mig om att vi visserligen har skickat tillbaka ett modem, dock var det inte rätt modem. Enligt henne har vi fått ett modem som heter "Thompson V7" men det vi skickade tillbaka till Glocalnet heter "Thompson V6".

Jag kan inte göra mer än att konstatera att alla på Glocalnet verkar vara idioter. Håller ni inte med får ni gärna förklara hur det är möjligt att ALLTING Glocalnet gör blir fel. Det är precis som om de inte kan göra sitt jobb. Det går bara inte.

Vad ni än gör, passa er för Glocalnet. Jag vet att de har bra erbjudanden men det är inte värt det. Tro mig.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Tröttsamt!!! De är tröttsamma alla bolag. För att vi ska kunna koppla in tlfn i nya huset måste Telia ta över vårt abonnemang. Ok, fine. De skulle ta över i januari men har redan gjort det. = Vi får betala både Telia och Glocalnet eftersom de nu tog över innan vår uppsägningstid var slut hos Glocalnet. Måste ringa och bråka men det var 17 minuter kö till Telia så jag orkade inte. Inte nog med det. När tlfn är inkopplad i nya huset måste vi vara bundna till Telia i 12 månader. Det är för fan diktatur... Tror att alla telefonbolag är lika jävla dåliga faktiskt. Tyvärr.

maria sa...

De har ju inte sin slogan "inte lika lågt som glocalnet" för intet liksom. :P

Mina projekt sa...

Suck... jag vet precis. Glocalnet är pest! Nu har vi Telia och allt funkar perfekt.
Vi blev av med Glocalnet efter en lång kamp i somras - och för några dagar sedan hade de mage att ringa och fråga om vi ville bli kunder hos dem igen.
Man blir ju helt matt...

/Karina

FRIDA sa...

Hej alla!

Man är så otroligt maktlös som konsument och det känns som många företag utnyttjar det...

Suck och pust.

Kram Frida