onsdag 10 december 2008

När jag blir utgiven...



...kommer jag plötsligt börja träna

...kan jag sluta oroa mig över konflikter på jobbet eftersom jag i framtiden kommer jobba för mig själv

...slipper jag lida av migränhuvudvärk var och varannan dag pga stressiga arbetsförhållanden

...kan jag ta sovmorgon nästan när jag vill

Är det inte intressant hur lätt att det är att föreställa sig hur förträffligt livet kommer bli om någonting man drömmer om inträffar?


Kommer ni ihåg att de för några år sedan var massa rabalder om en recension som skrevs om en bok innan den släpptes? Vet ni vilken författare/bok/recensent det handlade om kan ni väl vara gulliga och skriva det i en kommentar ;-)!


Nu har förlaget tills imorgon kl. 11.00 på sig att ringa, annars hör jag av mig till dem. Håll ögona öppna efter något typ av besked!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror du syftar på Peter Pohls "Nu heter jag Nirak". En recensent som enligt Pohl inte hade läst boken beskyllde den för att vara gubbsjuk. Läs Pohls svar på recensentens kritik här
http://www.nada.kth.se/~pohl/Ulla.Lundqvist.ljuger.html

Är du orolig för att drabbas av samma sak? ;-)

Anonym sa...

Sorry, det ska vara De stora penslarnas lek av samma författare. Rätt länk bör vara http://www.nada.kth.se/~pohl/texter/SCS.html

Anonym sa...

Verkar hända titt som tätt.

Jag minns den här skandalen i Helsingborgs Dagblad - kritikern Kristian Lundberg recenserade o sågade Britt-Marie Mattssons deckare - som ej var färdig eller utgiven.

HD fick be om ursäkt.

Ser fram emot imorgon kl 11.00!

Anonym sa...

Jag har också för mig att det gällde Britt-Marie Mattson, men det finns kanske fler exempel.
Kram M

FRIDA sa...

Hej!

Nej inte direkt... Jag tänkte använda det som exempel på en lektion och någon sa att det var Camilla Läckberg som hade blivit utsatt...

Tack för hjälpen!

Kram Frida

Pernilla sa...

Todeloo. Ser att mina dagdrömmar inte skiljer sig så mycket från dina. :) Bara det att du är SÅHÄR nära nu. Verkligen supernära. Jag får satsa på migrän och konflikter på jobbet istället. På nya jobbet. :)

Kram.

Anonym sa...

Om...
Låter lite ödmjukare.:)
MVH
Kristina

FRIDA sa...

Hej Pernilla!

Ibland undrar jag om folk gillar att bråka. Jag önskar verkligen att jag kunde hitta en konfliktfri arbetsplats. Vet någon var man kan hitta en sådan?

Fast det finns ju mycket härligt med att vara lärare också. Man får tillbringa sina dagar med trevliga ungdomar och vara en del av deras värld. Man får göra massor av roligt som att jobba med litteraturhistoria och gå på museum. Och har man tur får man hjälpa till att bygga upp identiteter och självförtroenden och se otroliga förändringar.

Men som sagt, huvudvärken och stressen hade jag gärna sluppit ;-)!

Kram Frida