onsdag 7 januari 2009

Grymt


Grymt verkar vara veckans ord i min blogg. Jag ska försöka att inte använda det så grymt ofta.

Jag skickar all min positiva energi till skrivarmamma som är mitt i en flytt. Jag har själv flyttat tre gånger de tre senaste åren och känner med henne!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Fritte!

Du verkar ha haft en härlig ledighet! Hoppas att du fått dig en Sydsvenskan om dagen också sedan någon vecka, jag har nämlich "gett" dig ytterligare en 3-mån prenumeration (gratis-varianten du vet).

Idag ska jag ha min första av de tre tenorna. En praktisk sådan. Imorgon en skriftlig och sen tis en praktisk och muntlig för de senaste tre terminerna. Med andra ord kämpar jag på för att inte bli för nervös just nu. Har ju förstås inte alls hunnit plugga allt jag måste heller. Suck.

Prövade göra din after eight kaka igår för att varva ner. Det gick bra, vilket underbart simpelt recept! Skulle kanske tänkt på att vare sig jag, Patrick eller Tobias tycker om after eight innan jag gjorde den dock. :)Och inte har man tid att bjuda hit någon att bjuda den på heller. Men jag gillar verkligen att du lägger ut recept, för du gör alltid så god mat/kakor!

Många kramar från Therese - som hoppas att det inte blir för stressigt för dig i skolan nu!

FRIDA sa...

Hej Therese!

Vad roligt att höra från dig! Vi har undrat lite över gratistidningarna, men det är ju inte direkt så att man klagar! Det var hemskt snällt av dig att ge oss en gratisprenumeration!

Lycka till på tentorna. Jag håller alla tummar jag har. Hör gärna av dig när det värsta är över och du har blivit människa igen.


Kraaam Frida