måndag 12 januari 2009

Järnet är varmt...


...och jag smider för allt vad jag är värd.

Snart kan jag berätta vad som pågår (och nej, min agent har inte sålt Stormhav för filmatisering i Hollywood ännu, men det är på gång...;D). Jag funderar på att låta Kate Winslet spela Fredrika Storm. Hon hade passat alldeles utmärkt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas snart kommer, man är ju nyfiken... :)

FRIDA sa...

Hej Malin!

Jag lovar att så snart jag kan så kommer jag berätta vad som pågår. Snart kommer jag även kunna skriva en bok om hur man får sitt manus utgivet. Gud vad mycket matyttigt jag kommer kunna dela med mig av!

You wait and see!


Kram Frida

Anonym sa...

Å spänningen är tillbaka på din blogg.

Är så glad att jag hittade hit. Du förgyller min egen väntan som ter sig luta åt det olidliga hållet. Ska nog börja printa och skicka igen för att inte låsa mig vid en förhoppning.

FRIDA sa...

Hej Åsa!

Har förläggaren ringt och sagt att han/hon var intresserad och sedan inte hört av sig igen? Var inte orolig, det tar galet mycket tid för dem att läsa, bedöma och diskutera. Du vill ju ha ett förlag som verkligen gillar ditt manus och vill satsa på det, eller hur? Fast det kan nog vara en god idé att skicka till fler förlag ifall du, som jag, får kalla handen. Se det som en försäkran.

Det känns skönt att dela den här upplevelsen med andra!

Kram Frida

Anonym sa...

Jag har till och med träffat förläggaren, en oerhört sympatisk person och mötet var positivt.

Men fler ska läsa och jag kan just nu bara hålla tummarna för mig själv och alla er andra:)