måndag 12 januari 2009

Skrivare med kopiator

Vi behöver desperat en ny skrivare och helst ska den även vara en kopiator med feeder (dvs kopiatorn kan mata in papper efter hand). Är det någon som känner till en bra skrivare med den här funktionen som inte kostar för mycket?

Jag är mycket tacksam för tips!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sv. Tack Frida, vad du är gullig! Bilden togs faktiskt natten mellan lördagen och söndagen. Inga moln, som det var inatt.

Kan tyvärr inte tipsa om skrivare, även om jag köpte en i höstas, eftersom den inte har kopieringsfunktion. Men laserskrivare är bäst tycker jag, så det är mitt tips.

Och ang din boklista: jag ÄLSKADE Oryx & Crake (och De små tingens gud också såklart). Finns på min topplista helt klart! Och det där med att visa respekt för böckerna - good point. Will do.

Ett skrivande lantliv sa...

Haha, skriver du ut manus? Jag känner igen situationen :-) Själv matade jag in efterhand, men det finns nog sådana kopiatorer om man vill lägga ut mycket pengar...

FRIDA sa...

Hej!

Stins, vad roligt! Jag ser verkligen fram emot att läsa Oryx & Crake. Det verkar vara en sådan bok som får en att känna att allt är möjligt (att skriva alltså).

Ett skrivande lantliv. Precis. Det är alltid krux när många manus ska ut på en och samma gång. Vår skrivare är gammal, långsam och inte laser. När den skriver ut mer än 10 sidor börjar den att frusta och hela bordet skakar. Jag har faktiskt skrivit och bett att få en offert från ett tryckeri. Ska man trycka så många sidor kan jag tycka att det är realistiskt att betala 25-30 öre/sida men på universitet i Lund kostar det minst 50 öre/sida. Lägger man sedan till portot är man nästan uppe i en lärarlön ;D (nej, riktigt så illa är det inte).

Jag får fortsätta leta efter ett bra alternativ.


Kram!/Frida