onsdag 14 januari 2009

Yogite


Jag är frälst. Vännerna från London hade med sig Yogite (kanel) och det är så otroligt gott att jag inte kan få nog. Kanske är jag sist i världen med att upptäcka detta fantastiska, kryddiga te (?). Om det finns någon annan därute som ännu inte funnit ljuset så kan jag tala om hur en perfekt kopp Yogite med kanelsmak ska drickas:

Lägg tepåsen i en kopp med hett vatten och låt dra i minst 5 min. Tillsätt honung och varm mjölk (alternativt tillsätt kall mjölk och värm hela koppen), andas in dofterna och njut.


PS. Yogite kan köpas i välsorterade matbutiker DS.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så myyysigt att läsa din blogg varje dag Fritte! Du är så duktig på att uppdatera!

KRAM!

/Therese - som klarat tentorna, tjohooooo!

FRIDA sa...

Hej Therese!

Gud vad roligt! Ett jättegrattis. Massor av kramar!

/Frida

sarapersson57 sa...

Jag är redan Yogi-frälst! Det fantastiska är även att man varje gång kan läsa ett sött litet vidsomsord som är fastsatt på tepåsen :D

maria sa...

Haha. Frida. Någonting som jag visste som inte du visste! Yogite är underbart. Men finns inte i Växjö! Men väldigt starkt. Och egentligen inte the utan bara kryddor. Om jag har förstått det rätt?!

FRIDA sa...

Hej Sara!

Visst är det helt underbart. Jag älskar te så det verkar som vi har något gemensamt. Dessutom jobbar jag på en internationell skola med många britter så vi har teraster och tediskussioner nästan varje dag.

Välkommen till min blogg! Hoppas du besöker mig fler gånger.

Hej Maria!

Se där! Du har kanske rätt, det kanske inte är något faktiskt te i Yogi. Vad synd att det inte finns i Växjö. Du får helt enkelt komma hit och köpa ett par paket ;D!



Kram Frida



Kram Frida

Anonym sa...

Hej kompis!

Jag upptäckte yogi under min veganperiod och måste säga att något som slår ännu högre än yogi+mjölk är yogi+sojamjölk. Som kryddigt godis, du måste prova. Men det måste vara alpro sojamjölk, de andra smakar skit.

Kram!

Anonym sa...

Man kan hitta dem på Hälsokost också. Vi har en ekobutik här i skogarna som också säljer det. Ska prova nu efter din lyriska recension ;).

FRIDA sa...

Hej Agnes och Tant Brun!


Det är verkligen otroligt gott, särskilt det med kanelsmak.

Jag ska testa med sojamjölk. Jag kan tänka mig att det blir en häftig smak.

Tant Brun, hem och prova! Det passar verkligen perfekt i dessa råkalla tider.


Kram Frida

Cattis sa...

Hej Frida,

YOGI! prova choko teet. Detärmin favorit. drack så mycket under en period att jag fick ont i magen... Dricker med måtta nu...Fin blogg
du har Frida,

Cattis