tisdag 10 mars 2009

Förlåt


Förlåt alla trogna läsare för att bloggen varit stillastående. Det har varit så otroligt mycket de senaste dagarna att jag knappt hunnit andas.

Förutom att jag återvänt till jobbet och varit tvungen att kompensera för tiden som jag varit borta så har det hänt en del andra grejer.

Bland annat så blev min mobil stulen på väg hem från flygplatsen och det har gått åt massor av tid och energi till att ringa diverse hittegodsavdelningar, göra en polisanmälan, kontakta försäkringsbolag och leta efter orginalkartongen och serienumret.

Dessutom har det varit problem med hotellet jag bodde på. De har tagit betalt två gånger så jag försöker reda ut både det och den ersättning jag ska få för resekostnader osv. Inte särskilt glamoröst och mycket tidskrävande.

Just nu är jag med andra ord lärare på övertid och hinner varken tänka på eller ens drömma om att skriva.

Så fort jag får mer tid och inspiration återkommer jag.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

KRAM! Fan vad jobbigt!

Tant Brun sa...

Andas! Vi väntar :).
Kram.

Anonym sa...

Se bara till att det snart lugnar ner sig så att du inte arbetar ut dig.
Och var inte orolig. Vi sviker inte din blogg. Vi väntar!!

kram
Karina

Therese sa...

Stackars dig, Fritte! Känner med dig! (Du får se det som ytterligare livserfarenhet som du kan nyttja i din berättelse-arsenal!)

Jättekram till dig!

Cecilia sa...

Hej Frida!

Jobbigt med hotell- och mobilstrul, hoppas det löser sig snart.

Jag har skrivit ett deckarmanus (surprise...) och skickade iväg till förlag för drygt 4 veckor sedan. Har inte hört något och det börjar bli jobbigt att vänta. Men sånt vet du väl allt om?

Kram/C

Mokzan sa...

Låter jobbigt,tar mycket energi att hålla på med sånt.
Jag väntar också in dig tittar in då och då, se framemot bilder, när tid finnes alltså =)

Frida sa...

Hej alla!

Pernilla, det svider men det är trots allt en världslig sak.

Tant Brun, tack, jag behövde det!

Karina, vad gullig du är. Man vet ju aldrig vad som händer när man låter bloggen vila.

Therese, absolut. Min nästa bok kommer att handla om en lärare som åker på tjänsteresa och får sin mobil stulen. Detta traumatiserar henne för resten av livet. Vad tror du?

Hej Cecilia! Vad spännande! Så fort jag får lite livskraft ska jag undersöka din blogg (?), dvs om du har någon. Berätta gärna mer om ditt manus, jag är jättenyfiken. Och ja, det är jobbigt att vänta. Man måste hitta någon taktik för att hantera det. För min del har den bästa strategin varit att börja på nya projekt och tänka framåt. När du väl har skrivit boken och skickat iväg den kan du inte göra så mycket mer.

Mokzan, det kommer absolut bilder. Fortsätt med dina besök, det är så trevligt!

Kram Frida