lördag 21 mars 2009

ShoppingNu har jag äntligen köpt en ny mobil. Visst är den fin!

Jag ville vänta och se hur det fungerade med skolans försäkring och det verkar som att jag kanske kommer få någon typ av ersättning, naturligtvis långt ifrån mobilens riktiga värde. I vilket fall känns det väldigt skönt att jag är nåbar igen.

Alla vänner och bekanta, ni får gärna skicka ett SMS så jag kan lägga in er i mobilen igen (jag har fortfarande samma nummer)!

Dessutom fyndade jag en jättesöt klänning på Indiska som inte riktigt kommer till sin rätt på det här fotot. Jag älskar tunikor och sommarklänningar som man bara kan slänga på sig.

6 kommentarer:

Lina sa...

Jättefin mobil OCH jättefin klänning! Skulle vilja ha båda själv! jag älskar också klänningar och tunikor. Så sköna att bära och så enkelt att klä sig, framförallt vår/sommar. Ett plagg och man är färdigklädd. Önskar Indiska kunde öppna online-shop. Trots att de har så många butiker så har jag 10 mil till min närmaste (Kalmar alt. Färjestaden...lika långt). Hittar ofta saker jag gillar där.
Vårkramar,
Lina

Simona sa...

Frida, du har säkert koll, men vet du att Kalla Kulor letar kvinnliga spännings-manus?

Och när kommer pancake-receptet på bloggen?

Trevlig helg!

Frida sa...

Hej!

Lina, man tycker ju att de borde göra det. De flesta andra kedjorna har ju hängt på i utvecklingen. Skriv ett brev till dem och önska!

Simona, tack för tipset! Jag visste inte alls om detta. Det enda jag har hört är att de inte tar emot nya manus. Varifrån fick du den informationen?

Kram Frida

Maria sa...

Jag tar mig friheten att svara, här: http://kallakulor.wordpress.com/2009/03/16/forfattarefterlysning/

Låter ju som du! :-)

Simona sa...

Ja, precis vad jag tänkte när jag läste det!

Go girl - go!

Skriv ett coolt brev där du betonar din trevlighet.

Frida sa...

Hej!

Tack för tipset. Det här måste vi genast göra någonting åt!

Kram Frida