söndag 31 maj 2009

Bloggledigt

Jag har tagit bloggledigt i några dagar och det har varit väldigt skönt.

Vilket underbart väder vi har! Det känns ju som sommar. Jag har mest suttit på balkongen och njutit, pisslat och pysslat med olika saker men också hunnit skriva lite.

Jag har supermycket inspiration, tycker att det är underbart kul att skriva och historien bara rinner ur mig (precis som det ska vara!). Om jag hade sluppit gå till jobbet och kunnat sitta ifred i två veckor skulle jag nog kunna skriva färdigt ett grovmanus ;D.

Det är lustigt hur olika det fungerar med olika historier. Jag har flera som jag påbörjat, men där inspirationen tagit slut. Trots att jag vet vad som ska hända härnäst finns det ingen lust att fortsätta.


Nu måste jag tillbaka till manuset!

ORD: 18 155

2 kommentarer:

Tessy sa...

Fritte, jag har cyklat till Lomma beach idag för första gången! Det gick finfint, var inte jobbigt alls (okej, jag erkänner - hemvägen gick trögare, är inte i världens form precis).

Och vilken härlig strand där är! Kändes som paradiset när vi kom fram! Fast jag är säker på att jag minns att du varit där. Fattar inte att jag missat detta ställe i alla (nåja) år!

Så lovely helg det låter som att du haft! Håller tummarna för storyn! Själv har jag blivit med bärbar dator, så nu kan jag lättare läsa din förra story (liggande i sängen/soffan tex), blir spännande!

Kan vi inte ta och fixa någon fika/middag snart? Kan ju ragga upp Kn,N & kolla om Ka är i krokarna. Var så galet trevligt sist!

Stor solig kram till dig från mig!

Frida sa...

Hej!

Jag kör till Lomma nästan varje sommar. Det är jättefint där, dock brukar det komma rätt mycket insekter framåt juli (alltså riktigt mycket insekter som klättrar på en).

Vad duktig du är som cyklar dit! Jag vet inte om jag hade orkat det när det är så varmt (fast man får ju bada såklart). Hur lång tid tog det?

Grattis till datorn! Gud vad härligt. Laptops är livet ;D!

Ja absolut. Vi hade lätt kunnat ha en trevlig fika på min balkong. Det är ett riktigt paradis där när solen skiner!

När åker du till Kroatien? Det är väl rätt snart, eller?

Kram Frida