söndag 7 juni 2009

Idag

ORD: 25 045.

Jag älskar mina karaktärer så mycket att jag längtar efter att få träffa dem igen. Förhoppningsvis hinner vi umgås lite imorgon kväll.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Frida.

Känner precis som du vad gäller karaktärerna. De blir som mina vänner och ibland tänker jag på dem när jag är på jobbet, undrar hur det har det och vad somn kommer att hända dem härnäst. Visst är det märkligt?
Jag har fortfarande inte hört något från förlaget som ville att jag skulle berabeta mitt manus men jag känner att hoppet om att bli utgiven mer nu handlar om mitt nya manus.

Jag har inte skrivit på ett par veckor nu men det är mycket annat med jobb och två barn. Känner ingen brådska. Bara det blir bättre kvalite den här gången. Lycka till med din nya roman!

Ha de

Kicki

Åsa Hellberg sa...

Det låter så härligt när du längtar efter dina karaktärer, det få mig att längta efter att skriva igen.

Simona sa...

Ja, jag känner likadant. Ligger på kvällen, innan jag ska sova och spelar upp scener för mig själv. Funderar på hur hon skulle säga en sak, vad han skulle svara. Hur man tänker i den situationen, osv. Det är som verklighetsflykt, man får vara någon annanstans.

Frida sa...

Hej!

Kicki! Förlagen är så otroligt långsamma. Jag tror att de använder en annan tidräkning än oss vanliga, dödliga. Ibland måste man pausa skrivandet, det är samma för mig. Under vissa perioder går det helt enkelt inte (som den här veckan - skolavslutningsvecka och aktiviteter varje kväll).

Jag försöker tänka att jag under de perioderna sparar massor av skrivenergi som sedan kan frigöras så fort jag sätter mig framför datorn.

Det är ju rätt härligt att få längta efter att skriva, mycket bättre än att han massor av tid och sitta helt oinspirerad framför datorn!

Åsa! Vad kul. Det måste vara svårt att komma igång när man faktiskt har en bok som ska komma ut. Jag förstår om all din energi/alla dina tankar ägnas åt debuten!

Simona, visst är det härligt. Jag har ett parallellt universum som jag lever i ;D.

Kram Frida