tisdag 11 augusti 2009

Dags att släppa taget


Tack för era kommentarer och ert stöd. Nu är manuset på väg. Det var helt enkelt dags att släppa taget.

Jag hade kunnat skriva på det i två år till, minst, utan att känna mig färdig. När jag börjar ändra för sakens skull, utan att veta om det gör manuset bättre, då är det dags att lägga av. Dessutom börjar jag jobba i morgon och en helt annan värld behöver min totala uppmärksamhet.

Jag har gjort vad jag kan och hoppas att idén, upplägget och mina karaktärer är tillräckligt intressanta för att någon ska nappa. Och självklart jobbar jag gärna mer med texten, fast helst då med professionell vägledning...

Detta är faktiskt mitt 500:de inlägg och det borde firas! Tyvärr har jag ingen champagne, men egentligen kan det väl inte bli mycket bättre än ett färdigskrivet och skickat manus!

5 kommentarer:

Simona sa...

Grattis till att ha skickat iväg - det ÄR en speciell känsla. Håller tummarna supermycket.

Tycker att valet av Brad Pitt är utomordentligt. Och dina bloggläsare kan få lite statistroller...

Kram
och lycka till

Simona

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att det går vägen den här gången. Det känns faktiskt så, speciellt efter att jag läst din sammanfattning av boken. Den känns spännande!

lycka till!

/Karina

Anonym sa...

Lycka till!!!

Johanna

Frida sa...

Hej!

Simona. Tack. Ja, det är någon speciellt. Plötsligt lever drömmen igen. Självklart kan jag ordna en statistroll. Vad sägs som en kysscen med Brad? Det skulle jag nog kunna lägga in i manuset.

"En okänd kvinna kommer plötsligt gående och slänger sig om Josés hals. Han tittar henne djupt i ögonen och kysser henne sedan så intensivt att alla runtomkring dem stannar upp i sina rörelser. Helenas blick blir mörk av avund. Med ett slutet ansikte vänder hon sig bort och försvinner in i en ödslig gränd."

Vad tror du, kan jag lära mig att skriva Romance ;D.

Karina!
Tack vad du är snäll! Jag hoppas också. Jättemycket...

Johanna!

Tack!!!

Kram Frida

Anonym sa...

LYCKA TILL NU!

KRAMAR POKERTANTEN