söndag 13 september 2009

Härliga produkter

Jag älskar olika "skönhetsprodukter" (vilket är ett otroligt fånigt namn, "må bra-produkter" hade passat bättre). Jag har alltid varit smått besatt av tanken på att ordna egna "spabehandlingar" hemma och när jag var 11-12 (tror jag) började jag använda vad jag kunde hitta i köket eftersom jag inte riktigt hade pengar att spendera på "skönhetsprodukter".

Några av mina favoriter var hårinpackning av äggula (äckligt, jag vet), ansiktsmask av äggvita och ansiktsmask av rivna morötter (något som jag fick för mig skulle få mig att se solbränd ut eftersom jag alltid varit väldigt blek).

Numera kan jag gudskelov köpa produkter och jag tänkte presentera några av mina favoriter här eftersom jag tycker att det är kul att tipsa om saker jag gillar!

Det här är en fotspray från Body Shop som luktar mint. Den är underbart uppfriskande, fungerar som en fotdeodorant och håller fötterna fräscha hela dagen!


PS. Jag är inte sponsrad av Body Shop eller något annat företag och de sakerna jag presenterar har jag köpt för mina egna pengar! DS.

2 kommentarer:

Sara sa...

Tack för en trevlig blogg. Den känns så hemma, som om man kikar förbi hos en vän.

Hur går det med skrivandet? Själv skriver jag på min första bok. Jag slits mellan att älska och hata det jag skriver.

Jag antar att det är författares ständiga dilemma.

Frida sa...

Hej Sara!

Tack, vad snällt sagt! Det går bra med skrivandet. Jag har paus just nu eftersom jag skrev färdigt mitt senaste manus under sommaren. Jag vet inte riktigt vad som blir nästa projekt, vi får väl se ;D!

Ja, det är svårt att vara objektiv när man läser sina egna texter. Man slits ju alltid mellan kärlek och hat (eller iaf ogillande), och det svåra är att våga tro på det man skriver. Det enda man egentligen kan göra är att kämpa på och försöka skriva färdigt sina manus för att sedan be om feedback från andra!

Hör gärna av dig om hur det går.

Kram Frida