söndag 20 september 2009

Nu är det gjort

Nu har jag skickat mitt experimentella brev till Herr Bonnier. Det ska bli mycket spännande att se hur han reagerar. Jag la även till följande kommentarer i brevet:


Drottning Silvia:
”Böckerna är, hur säger man, underbart. Särskilt jag är mycket förtjust i Helena Bolander och jag säger till Carl Gustaf att han får passa sig annars jag kommer också att börja med Aikido.”

Lotta Olsson, kulturskribent DN:
”Jag läser sällan outgivna manus men det här var verkligen en överraskning. Det finns ett fantastiskt driv i texterna. ”Stormhav” och ”Arvtagaren” har allt en spänningsroman ska ha, ett rikt persongalleri, utmärkta interpersonella konflikter och en fångande spänningsintrig. Det är bara en tidsfråga innan Frida utmanar Läckberg och company.”

Leif ”Loket” Olsson:
”Vilken högklassig underhållning! Så här roligt har nog ingen haft i Sverige sedan 90-talets Bingolottoavsnitt. Både deckaren och thrillern läste jag med en febrig nyfikenhet. Karaktärernas öden är drabbande, dialogen imponerande autentisk och historien välskriven och jag blev särskilt tagen av Fredrika Storms komplexa personlighet. Böckerna är helt enkelt goa.”

8 kommentarer:

Simona sa...

Hah hah! Ser fram emot responsen på det brevet!

Lycka till!

Kram
Simona

Anonym sa...

Ha ha, ja jag ser åxå fram emot det!

kram
Karina

Anonym sa...

Åh, Frida jag längtar till dina böcker kommer ut. Fan vad roligt!
Kram

Petunia.

Anonym sa...

Gött Frida, du är bäst. Du behövs i litteraturens Sverige.

Åsa Hellberg sa...

Ha, vad kul.
Heja Frida!

Anonym sa...

Det lilla jag fick läsa av din deckare var jättebra och jag hoppas att jag snart kan köpa dina böcker i bokhandeln. Jag håller alla mina tummar!


Kram Anna

Frida sa...

Hej alla!

Tack för era kommentarer och ert stöd! Det värmer verkligen och jag vet att om (när) jag blir utgiven så kommer jag i alla fall att sälja fem böcker!

Kram Frida

Marc sa...

Haha, kul att du verkligen skickade det! Hoppas det går vägen!