fredag 16 oktober 2009

Förtydligande

Hej alla bloggvänner!

Jag vill bara förtydliga att min omslagsbild är menad som en idé till ett omslag. Jag har inga som helst färdigheter när det gäller grafisk design så jag utgår ifrån att förlagen tar totalt ansvar för sådant.

Jag ville dock visa att jag är engagerad i det jag gör och att jag försöker tänka på andra delar av ett framtida författarskap och inte bara på själva skrivandet ;D!

4 kommentarer:

Fröken Film sa...

Oh, jag funderar så mycket på omslag. Faktiskt på hela grafiska strukturen i texten också. (Kanske kommer av att jag alltid ser lite "film" i allt, att så mycket som möjligt ska vara visuellt tilltalande). Det finns ju väldigt mycket inspiration att hämta ur poesi när det gäller textdisponering som man faktiskt kan göra även i prosa. Fast först måste man ju skriva något, såklart. Det där är ju det sista pillet, liksom själva fluffet. Men drömmar och visioner är det viktigaste man har!
Ser fram emot inlägget om skrivarstrukturering!
Trevlig helg!
Kram
/FF

Anonym sa...

Klart man ska tänka på omslag! Har själv gjort ett, mest för att det är kul, men också för att peppa mig själv! (Är för övrigt så nöjd med det att jag faktiskt vill att boken ska se så ut :)

Ser fram emot din teaser!

kram
Karina

Smörblomma sa...

Blir nog säkert bra med omslaget. Inom skrivandet så är det ju enormt stor konkurrens,det är bara att kämpa på.

Förhoppningsvis ger det utdelning en dag :)

Trevlig fredagskväll :)

Anonym sa...

har en idé om bokomslag till Stormhav som jag skulle vilja testa med dig! inspirerad av din "nuvarande" men med lite mer rörelse och skärpa, fast på olika ställen. tänkte ha med en person också - typ du! :)