tisdag 13 oktober 2009

Jobbansökan

Jag drömmer om att bli författare eftersom jag älskar att skriva. Föga originellt, men inte desto mindre sant. Det finns inget bättre än att få skapa en helt egen värld som man kan försvinna in i och få andra att känna något, skratta, gråta eller knyta sina nävar av förtvivlan.

Jag tänker bli utgiven om jag så måste skriva 50 manus till. Det är alltså inte frågan om ett ”om” utan om ett ”när”. Jag är beredd att göra det som krävs för att bygga upp en karriär som författare och jag är mycket öppen för att marknadsföra mig själv. Någon expert på skrivande och försäljningsarbete är jag inte (ännu), men jag lär mig snabbt och är alltid duktig på det jag gör.

Jag har så många idéer och ett sådant sug i mig att jag utan problem kommer att kunna skriva 1-2 böcker om året och jag är beredd på att redigera mina manus tills ögon och fingrar blöder.

Det förlag som bestämmer sig för att satsa på mig kommer inte att ångra sig. Jag är målmedveten, ambitiös och kreativ, för att inte tala om trevlig. Dessutom är jag snyggare än både Jan Guillou och Henning Mankell och en jävel på att göra potatissallad.

Råkar du arbeta på ett förlag eller vara mångmiljonär och leta efter investeringsprojekt, lämna en kommentar så skickar jag mina manus och/eller ett affärsförslag!


Jag säger som i Fame, "You better remember my name".Vänligen Frida

7 kommentarer:

Pernilla sa...

...you gotta start paying! In sweat! eller kanske onda fingrar efter allt skrivande?

Therese sa...

You go girl! Jag vet att du är precis allt du skriver att du är - och mycket till! Är övertygad om att du kommer att bli utgiven, du är en fantastisk talang som gör vad man ska göra med talang: jobbar, sliter och kämpar för att bli ytterligare lite bättre.

Fröken Film sa...

Shit, vilken inspirationskälla du är! Jag har äntligen nått 100 sidor i dag (snart 60.000 ord), vissa vansinnigt bra, andra rena redigeringsobjekt. Klart vi ska skriva oss till en utgiven bok, nu lägger jag in en högre växel!
Tack för knuffen...

Kram
/FF

FRIDA sa...

Hej!

P, jag betalar på nästan vilket sätt som helst ;D.

T, tack. Vad du är rar! Den dagen det händer kommer allt slit vara värt det.

Fröken Film, vad roligt! Bra jobbat med boken. Kämpa på bara.

Kram Frida

Pernilla sa...

Fröken Film, fan - då ligger jag efter dig. :) LYCKA TILL!!!

Fröken Film sa...

Pernilla: Tusen tack, det värmer kolossalt! Så härligt det är att kunna peppa varandra. Det kan jag vänja mig vid... :)

bokbrunetten sa...

Jag håller tummarna för dig. Du har precis den vilja som krävs, och jag anar att du också har talangen.