lördag 3 oktober 2009

Konspiration!
De senaste två månaderna har jag haft ett otroligt sug efter kanelbullar och jag har säkert ätit 8-10 stycken.


Nu har jag bestämt mig för att sluta äta vitt bröd och har faktiskt hållit mig ifrån det i 8 dagar. Vad händer då? Jo plötsligt är det kanelbullens dag.

Vem har uppfunnit denna dag, varför finns den och måste man äta kanelbullar imorgon?

3 kommentarer:

Lina sa...

*Skratt* Lagen om alltings jävlighet! Faktum är att jag gick över till LCHF-kost (LowCarHighFat)och slutade med socker, vitt bröd, pasta, ris, och potatis för fem veckor sen och jag har aldrig mått bättre. Äter grädde, smör och en massa annat gott istället. Vikten går nedåt och hälsan uppåt. Piggare, gladare och full av energi och idéer. Trodde aldrig det skulle gå, jag som är en riktig godisråtta och som älskar pasta inte minst, men sötsuget var borta på en dag! Helt magiskt! Hursomhelst! Hoppas allt är bra och att vi snart får veta vad som är på gång!!!!! En sak till, jag kräks också på Maria Abrahamsson. Brukar kunna tolerera de flesta, men hon ger mig krupp! Uäck! Kramar, Lina

Lina sa...

Low CARB HighFat ska det vara förstås. Inga låga bilar inblandade i min diet ;)
Kram igen, Lina

Frida sa...

Hej Lina!

Jag körde GI förra året och det gick rätt bra även om det är jobbigt i början (nu kör jag någon slags egen version av GI). Det värsta är att jag inte äter särskilt mycket kött (bara fisk och fågel) och då är det ibland svårt att hitta på bra saker att laga. Jag hade dock gärna velat prova LCHF så tack för tipset. Roligt att höra att det funkar (jag är också en godisråtta)!

Skönt också att höra att du inte äter bilar, det hade ju varit väldigt konstigt ;D.

Jag förstår inte varför de har med Maria A, finns det någon som gillar henne?


Kram Frida