torsdag 22 oktober 2009

Lite av varje

Till alla nya bloggläsare som inte riktigt känner mig och inte vet att jag ibland kan vara något sarkastisk och har en väldigt speciell humor,

jag ska inte släppa mina böcker själv och jag har inte ordnat egna intervjuer på SVT. Detta var bara ett sätt för mig att uttrycka min frustration över hur lite makt jag har över min egen situation.

Om jag hade haft tillräckligt med pengar så skulle jag kanske kunna tänka mig att trycka en av mina böcker själv, men dessvärre är jag en fattig lärare med en studerande make och utan någon förmögenhet på banken.


Bara så ni vet ;D.

Jag lovar att det kommer en teaser om nya boken, men som sagt, just nu är jag helt översvämmad av jobb och svärmostersbesök.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Okej - men vill bara kommentera ämnet en sista gång - det är INTE dyrt att trycka sin egen bok. Och det finns massa alternativ. Bara så att du vet.

Nu lämnar jag det ;)

Anna

Karina författar sa...

Det dyra i sammanhanget är kanske inte själva tryckningen av boken. Det som kostar är vad jag förstår marknadsföring, speciellt innan man har de rätta kontakterna.
Det tror jag, rätta mig om jag har fel!

/Karina

FRIDA sa...

Hej Anna!

Berätta gärna mer! Jag vill veta! hur mycket kostar det? Jag tror inte det är själva tryckandet som är dyrt utan marknadsföringen. Hur får man tidningar att skriva om en och bokhandlare att köpa in en om man inte har något att satsa på annonsering och liknande? Jag tar tacksamt emot tips!


Hej Karina!

Så tolkar jag det också. Det är lätt att "försvinna" i mediabruset. Thomas Bodströms böcker anses ju vara relativt dåliga men de säljer ändå bra. Kan det ha något att göra med den aggressiva marknadsföringen? Jag tror tyvärr att reklam spelar otroligt stor roll när det gälle försäljningsmöjligheter.

Kram Frida

Anonym sa...

Både jag och min flickvän läser din blogg, och just nu sitter vi här och pratar om lektörernas fina omdömen som du har fått... Och vi säger unisont: VARFÖR BLIR HENNES BÖCKER INTE UTGIVNA? Vad väntar förlagen på?

Ge inte upp!

FRIDA sa...

Hej anonym!

Välkomna till min blogg och tack snälla! Det betyder jättemycket att jag får stöd av er bloggläsare. Om det inte vore för er hade jag förmodligen gett upp för länge sedan.

Kram Frida

maria sa...

Hörredu Frida.
Nu får du ta och rösta på din syster så hon får en skivinspelning.
www.millerfreshsounds.com

Du har inte så mycket val. Så gå in direkt och rösta.

Kram syster

Agnes sa...

Hej Frida och tack för den fina kommentaren på min blogg. Skulle svara där men det j***la webhotellet har kraschat igen.

Du kommer att bli utgiven. Och tänk på att när det väl sker, kan du bara luta dit tillbaka, eftersom du har fem-sex böcker redan skrivna :)

Men jag håller med om att marknadsföringen är väldigt viktig. Om man inte lyckas göra sin bok till en "snackis", som exempelvis Björn af Kleen och hon som skrev Sanningen om gömda.

Kram

Anonym sa...

Håller med Agnes. Det är bara en tidsfråga, och jag VET ju eftersom jag läst nästan allt du skrivit. Hade du bara varit kändis...

Kram M