tisdag 20 oktober 2009

På tungan


Min tunga har svidit i tre dagar, ni vet, så där som det känns när man ätit något som var för varmt. Dessutom börjar jag likna mannen på bilden.


Vet någon om detta kan vara en symptom på en ovanlig, tropisk sjukdom som gör att jag inte kan gå till jobbet imorgon? Jag är öppen för förslag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror det är brist-på-skrivtid-sjukan. Det är bäst du sjukanmäler dig. :)

Anonym sa...

Hej Frida!

Har inte följt dig så länge så jag kan ha missat info, men jag undrar: Hur har du lyckats få till intervjuer med TV och radio innan din bok kommit ut? Vad jag förstår så trycker du boken själv? Eller har dom fått läsa innan och blivit så intresserade att de kontaktat dig?
Anna

Simona sa...

Jaa, det där känner jag till, det enda botemedlet är att stänga in sig hemma och skriva annars DÖR man.

FRIDA sa...

Hej Karina!

Absolut, måste vara det ;D!

Hej Anna!
Nej jag har inte tryckt min bok själv och inte fått några intervjutider. Det var bara på skoj!

Simona, snart har jag en semestervecka. Jag längtar....

Kram Frida

Anonym sa...

Men allvarligt talat - varför ger du inte ut böckerna själv och anlitar någon för PR? Om böckerna är riktigt bra, vilket de verkar vara, kommer ordet spridas och du får läsare samt alla intäkter själv. Varför vill du ha ett etablerat förlag bakom dig till varje pris? De tar nästan hela förtjänsten. Det går att printa själv för ett ok pris så att det blir lika proftsigt som förlagens tryckerier.

Anna

FRIDA sa...

Hej Anna!

Det låter härlig och alldeles underbart, men jag är en fattig lärare utan kapital! Dessutom tror jag risken är stor att man försvinner i mängden. Utan kontakter är det nog svårt att nå fram genom mediabruset. Men tro mig, hade jag haft pengar som jag kunde satsa och förlora utan att svälta ihjäl så hade jag nog försökt.

Kram Frida