måndag 26 oktober 2009

Val


Svärmorsbesöket är över och jag har en veckas välbehövlig semester. Just nu försöker jag bestämma mig för om jag ska ägna min lediga tid åt att skriva på min nästa deckare, "Stormvåg", eller om jag ska jobba med min roman.

Jag är alltid mer sugen på att skriva om Fredrika Storm, men samtidigt har jag ju redan producerat flera manus utan att det gett någon utdelning, så kanske är det dags att börja tänka i nya banor.Vad tycker ni att jag ska göra?

7 kommentarer:

Fröken Film sa...

Lätt romanen! Har du skrivit någonting om den här? Annars får du gärna publicera en teaser... nyfiken, nyfiken...

Jag är dessutom fortfarande nyfiken på hur du strukturerar ditt skrivande, men jag vet att du behöver höstlovet (visst är alla lärare lite lediga nu?) till annat än att jobba... :)

Anonym sa...

Det enda råd jag kan ge dig är att skriva på det som du känner mest för! Det är då det blir bäst.

Ha en bra, ledig vecka! Antar att du kommer att tillbringa en del tid vid datorn?!

kram
Karina

Fröken Film sa...

Karina, så himla diplomatiskt av dig, känner mig lite pushig ju...:)
När kan jag läsa din blogg då? Känner ett orimligt stort sug efter bloggar som har med skrivande att göra. Så när, när NÄR?!
Kram...

Anonym sa...

Fröken Film, svaret var faktiskt inte diplomatiskt menat, bara taget från egna erfarenheter :)

FRIDA sa...

Hej!

Det är just det som är det svåra. Jag är inte alls lika sugen på att skriva på min vanliga roman. Det känns mycket mer påtvingat och inte lika lustfyllt. Fredrika Storm längtar jag ju efter och då känns det mer naturligt att skriva om henne. Men usch vilken vånda...

Kram Frida

Malin, Costa Brava sa...

Men hur mga förlag har refuserat Fredrika?

Johanna Wistrand sa...

Skriv de texter som du känner att det svänger om. Svänger det inte är det dött. Skriv där det hettar till för dig, det engagerar dig som författare och läsaren. Så har jag i alla fall börjat tänka.