tisdag 10 november 2009

DP-dag!


Idag är det desperate housewives!

Ingenting kan göra mig på dåligt humör.
Inte den grå himlen och ösregnet.
Inte det faktum att mina fötter är genomvåta.
Inte den hög med rättningsarbete som jag inte hunnit med.
Inte det ens det faktum att jag har med mig "nyttig lasagne" till lunch...

Ha!

5 kommentarer:

Therese sa...

Hej Frida!

Läste på Blondinbellas blogg idag om hur hon fick kontrakt hos Bonnier. Läs det! Verkar vara en bra idé att försöka boka en tid - har du prövat det?

Stor kram!

FRIDA sa...

Hej Therese!

Du är jättegullig, men det funkar nog tyvärr inte så för alla.

Bonniers svarar inte ens på mina mail när jag skriver och presenterar mig, ställer frågor eller skickar manus, så jag har svårt att tro att de tar sig tid med någon som är okänd. Dessutom fungerar marknaden väldigt olika för fack- och skönlitteratur.

Jag har faktiskt frågat förlag om jag kan få komma och presentera mig och det vill de inte, det enda svar man får är "skicka ditt manus".

Tack iaf för att du håller utkik åt mig.


Kram Frida!

Therese sa...

Hej igen!

Jo, jag inser att det inte lär vara lika lätt som det var för Blondinbella att boka möte. Men jag tänkte ändå att det skulle kunna finnas en möjlighet att trycka på för möte hos något förlag. Trist att det inte är så. :(

KRAM!

Anonym sa...

Råkade sätta mig vid tvn på jobbet precis när Desperate H började. Jublade och tänkte på dig! Serien håller hög kvalitet.

Du, förresten, har du funderat på att skriva manus för film, teater och radio..? Hade varit kul att veta...

*kram*

FRIDA sa...

Hej Petunia!

Jag vet faktiskt inte. Jag har så många bokidéer att jag har svårt att tänka mig att få tid till något annat. Jag har dock skickat in mitt senaste manus till ett filmproduktionsbolag, men jag har ingen aning om hur det fungerar eller hur det går.

Kram Frida