torsdag 10 juni 2010

Simonas release

Igår var jag på Simonas releasefest med min goda vän Sara! Det var otroligt roligt att träffa många av de människor som jag har fått kontakt med genom bloggen. Bl.a. pratade jag med Agnes Hellström, Pernilla (aka Skrivarmamma), Åsa Hellström, redaktör Anna som läst mina manus och Simona såklart. Jag hälsade också på andra inom blogglitteraturvärlden.

Simonas hade fest för att fira att hennes debutbok "Överenskommelser" just har släppts och vilken fest det var! Damm förlag kokade av liv och rörelse och champagnen flödade (visst låter det härligt klyschigt). I vilket fall som helst passade jag på att åka till denna tillställning, för vem vet om jag får chansen/möjligheten att gå på fler releasefester (har tidigare blivit bjuden på andra releaser som jag också gärna hade gått på, men det krävs en alldeles särskild situation för att man ska hinna ta sig 60 mil mitt i veckan enbart för att gå på fest!).

Tyvärr missade jag helt att Malin PG också var på festen! Synd, jag hade velat prata med henne också...Jag och Sara något ur fokus vilket ofta är fallet på en efterfest.Efterfest på Restaurang Nortull(?).Rara Agnes och Skrivarmamma.Skrivarmamma och Simona som är i full färd med att signera böcker.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Så kul att få träffa dig "IRL". Kändes som den bästa termen... :) Kram!

Anonym sa...

Måste ha varit jättekul! Hoppas du lyckades knyta lite förlagskontakter åxå :)
kram!

Simona sa...

Så kul att ses!

FRIDA sa...

Hej!

Ja, det var verkligen jättekul att ses!

Karina, synd att du inte var där...


Kram Frida