tisdag 30 augusti 2011

Morgonradio

I morgon är jag med i programmet "Morgon" på radio Kristianstad P4. Jag kommer intervjuas ca. 07.35-07.55. Det ska bli spännande att se hur pass mentalt närvarande jag kan vara så tidigt ;-).Lyssna gärna då eller gå in och hör på intervjun på deras hemsida.

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Najs! Radio som är så kul. Lycka till! /Anna

FRIDA sa...

Tack Anna!

Jag har aldrig intervjuats i radio förut. Varje gång jag intervjuas av en tidningsreporter ångrar jag alltid saker jag sagt efteråt, så vi får hoppas att jag kan hålla huvudet kallt (och att min tjej sover större delen av natten så att jag inte är alltför groggy).

Kram Frida

Kära Syster sa...

Fördelen med radio är att ingen annan tolkar det man säger. Klart man får tänka sig för lite, men lyssnarna hör ju exakt det du säger och ingenting annat. Bollen är din! /A

Therese sa...

Wohoo, vad roligt!! Men nervöst också, det förstår jag. Men du brukar ju säga kloka saker, så varför skulle du inte göra det imorgon?

Stor kram och lycka till!!

Anonym sa...

Jag minns när jag skulle intervjuas av Radio Värmland i vintras... jisses vad nervös jag var! Men, det gick helt ok. Så det kommer säkert gå jättebra för dig! lycka till, kram