måndag 12 september 2011

Författarbild

Nu finns jag och min bok presenterade på mitt förlags hemsida!

Bilden är den som togs av en fotograf för artikeln som var med i Amelia i april 2011. Det var en svettig session eftersom jag var gravid i 5:e månaden och mådde rätt så illa. Dessutom försökte jag hålla in magen på bilden eftersom min graviditet inte var outad (intervjun till artikeln gjordes redan i november och då ville jag ju inte säga något eftersom det var så tidigt och jag visste inte när artikeln skulle publiceras). Jag är inte direkt någon Top Model så det var lite kämpigt att hålla ordning på armar och ben samtidigt som jag försökte se trevlig ut ;-).

Aldrig hade jag kunnat tro då jag stod framför den otroligt trevliga fotografen och kramade min synonymordbok att de bilderna sedan skulle användas för att marknadsföra mig som riktig författare.


8 kommentarer:

Kära Syster sa...

Meh, syns ju inte alls att du anstränger dig. Det är en SKITBRA bild och jag är sjukt impad över att du använder en helfigursbild. Det är såklart det allra svåraste då man ju som du säger måste hålla ordning på armar och ben OCH ansikte. Du är hur söt som helst.

Kram /Anna

FRIDA sa...

Hej Anna!

Det var väldigt gulligt sagt! Jag har superkomplex för att le med öppen mun, gillar det inte alls. Fotografen var dock jätteproffsig och fick mig att känna mig bekväm med situationen.

Kan du inte berätta lite om manuset du skriver på?

Kram Frida

Kära Syster sa...

Farligt, nu blir jag smickrad!:)
Jag kallar genren för "vuxensaga" eftersom det är en hittepåhistoria i en hittepåmiljö i en hittepåtid. Förhoppningsvis skildrad på ett sätt som intresserar den vuxna läsaren. Själv älskar jag historiskt, men har ingen lust att researcha på det sättet. Jag älskar sagor, men vill samtidigt ha verkliga problem mellan människor av kött och blod. Hence, en egen liten värld i begreppets vidaste betydelse. Det är ungefär så långt jag kan sträcka mig att beskriva det hela för tillfället.

Och faktiskt, det här är första gången jag beskriver min berättelse på det här sättet. Så tack för att du frågar så man får möjligheten att formulera (om inte annat så för sig själv) vad man egentligen håller på med. Såklart finns det en mindre abstrakt beskrivning också, men den håller jag på ett tag till.

Kram
/Anna

Ninas skrivarlya sa...

Det ser ut som du aldrig gjort annat än stått framför kameran. :) Superproffsig och snygg bild! Du är jättevacker! *avis*

Andra intryck sa...

Jättebra bild! Tänk att du äntligen har din författarbild =)

Maria Engelwinge sa...

Jag instämmer, det ser så proffsigt ut så:). Magen ser alldeles platt ut också!

FRIDA sa...

Gud vad ni är snälla!

Jag känner att jag behöver ladda med positiv feedback nu, innan boken är ute. När den och jag väl finns till allmän beskådan vet man aldrig vad man kan få höra.

Anna! Det är nog jättenyttigt att beskriva det man skriver om. Det jag skriver drar också lite åt "sagohållet", och jag är alltid livrädd för att andra ska tycka att det inte är tillräckligt realistiskt. Hur långt har du kvar innan manuset är färdigt?

Kram Frida

Kära Syster sa...

En och en halv evighet skulle jag tro:)
Kram
/A