tisdag 6 september 2011

Lyssna på mig!

Här kan ni gå in och lyssna på intervjun med mig. Klippet heter "Mycket sex och kärlek".


Jag tänkte även att vi kunde ha en liten läsartävling. Hur månger gånger använder jag ordet "PRECIS" i intervjun? Lämna ditt svar i en kommentar så lottar jag ut en hemlig present till en av dem som svarar rätt.

10 kommentarer:

Monica O Kolkman sa...

Kul att lyssna!

Rickard sa...

Jag får det till nio gånger - fyra gånger innan Jackson 5 avbryter er och fem gånger efter. Jag är dock säker på att du använder ordet 'absolut' fler gånger ;)

Kära Syster sa...

Hellooo! Vad bra du är! Så himla kul att höra dig själv beskriva ditt eget arbete! Helt ok frågor från programledarna, tycker jag. Bra jobbat! Och precis sa du 12 gånger.

/Anna

Anonym sa...

Och här kommer nästa tävling: Varifrån kommer följande litterära citat "Den där Rickard borde ha stryk!". Det klarar du säkert också Rickard!

Val

Fia Filur sa...

Hihi, kunde inte motstå den här roliga tävlingen! Precis = 15 gånger.

Förresten, grattis både till utgivning och bebis, två helt fantastiska händelser! :)

Pernilla sa...

Åh vad kul! VAd bra du var! LÄNGTAR efter att få läsa!
Kram!

Therese sa...

Åh du var jättebra Frida!! Är mycket stolt över dig! Och jätteglad över att radiopratet blev av trots allt så jag fick höra dig!

Nu läste jag om din tävling _efter_ att jag hörde inslaget - och måste inflika att jag tänkte inte ett dugg på vare sig att du ska ha upprepat "precis" eller "absolut". Det är sånt man själv noterar men ingen annan - om man inte utlyser en tävling om det. :)

Stor kram på dig!

Anonym sa...

Mycket bra Frida! Du låter så klok, behärskad och påläst. Vi är förstås mycket stolta och är tacksamma att vi får vara med på resan. Men det bästa av allt är ändå lilla T.
Kram M & P

Maria sa...

Bra intervju. Fick det också till nio gånger totalt. Du har en väldigt behaglig röst och skulle funka bra som inläsare av din egen bok!

FRIDA sa...

Hej alla!

Vad roligt att ni ville lyssna!

Ja, det blir ju lätt så att man upprepar vissa ord mycket när något sänds live. Jag tycker faktiskt att det är rätt komiskt, man har väl vissa "trygghetsord" som man återkommer till!

Tävlingen får fortsätta ett tag till eftersom jag fått in så många olika svar (måste även dubbelkolla så att jag vet exakt hur många precis som är med. Ledtråd: fler än man tror!).

Maria, otroligt rart av dig att säga att jag skulle kunna läsa in min egen bok. Har altid tyckt att jag har en väldigt irriterande röst så det var kul att höra ;-).


Kram Frida