lördag 29 oktober 2011

Boksignering

I dag var jag på bokhandeln Gemet i Örkelljunga och signerade böcker. Det var helt overkligt att se hur det var skyltat med min bok i alla fönster och att det dessutom kom ganska många och köpte böcker. Jag hade sett framför mig hur jag skulle sitta där helt ensam och skruva på signeringspennan, men jag sålde faktiskt en bok var 3:e minut trots alla alla mina barndomsvänner redan varit på releasefesten och skaffat "Charlotte Hassel" där. Så kul att träffa allt från f.d. grannar till dagisfröknar och så gulligt av alla som kom och köpte min bok.

9 kommentarer:

Kära Syster sa...

Åhå, vad fint! Jag hade lätt kommit om jag bott närmare Anna

Åsa Hellberg sa...

Härligt, Frida.

Christin sa...

Superkul! :) det är även min stora mardröm om jag åker på signeringsturné; att jag sitter ensam vid mitt bord utan att någon köper min bok och vill ha den signerad, och att det plötsligt kommer fram ett par kunder bara för att missta mig för en tant i informationen...

Therese sa...

Och så söt och fin du är på bilderna!! KRAM!

FRIDA sa...

Tack alla!

Ja, det var verkligen en upplevelse. Så roligt!

Kram Frida

Susanne B sa...

Vad kul! Med både signering och uppmärksamhet i Amelia. Ska se till att skaffa din bok! När jag signerade i Motala kom det fram en fascinerad farbror som sa: "Vad jag vet är du den enda samtida Motalaförfattaren". Stort :-)

FRIDA sa...

Hej Susanne!

Vad roligt ;-). Din bok står på min önskelista också.

Kram Frida

Malin Roca Ahlgren sa...

Oj skoj, vad fort det gått. Det är du värd. allt jobb o möda du lagt ner.

FRIDA sa...

Tack Malin.

Du också ;-).

Kram Frida