söndag 23 oktober 2011

Jag tänkte bjuda...

..på en matbild, men den har försvunnit så i stället blir det ett gravidfoto från i påskas då vi var i Turkiet. Jag hade med mig manuset till "Charlotte Hassel" dit och både mamma och min syster Maria läste det på stranden. Tänk vad mycket som hänt sedan dess... Det känns verkligen som tusen år sedan.

7 kommentarer:

Therese sa...

Det är en så himla fin mage! Och liten också! Det är otroligt vad det kan skilja från person till person. Har en kompis här som redan är rätt mycket större än vad din mage var där - och då hade du mindre än 2,5 månader kvar och hon har 3,5 månader kvar. Spännande!

Hoppas du har det ok trots sömnproblem, Frida! Stor kram!

FRIDA sa...

Tack TW!

Det ska nog ordna sig med sömnen. Vi provar med AW nu och än så länge går det bra. Tilda har aldrig sovit så här mycket förut.

Hoppas allt är bra med er också.

kram frida

stina sa...

Fin gravidbild! Vad är AW förresten? :) (låter som något man kan ha nytta av att veta...)

Therese sa...

Ja, även om Anna Wahlgrens metoder är omdiskuterade (jag kan inte så mycket om dom) men har läst Katrin Zs blogg nu ett tag och hon har ju lyckats underverk med att få till sin bebis sömn med hjälp av henne - så jag har alla planer på att när det blir bebisdags försöka prova det också. Man blir ju tokig om man aldrig får sova. Och att få till regelbundna tider är ju viktigt som vuxen - varför inte då också som bebis?

Lycka till med det!

FRIDA sa...

Tack!

Ja Stina, sova-hela-natten-kuren heter den. Vi kör inte den riktiga kuren utan inspireras bara av Annas metoder för dagschema och struktur och poff började Tilda sova länge på natten och flera gånger på dagen. Vi har dock bara provat det i två dagar så man ska ju inte ropa hej ännu. Men det är galet jobbigt att aldrig få sova. Ett tag står man ut, men sedan går det inte mer...

stina sa...

Ah, då förstår jag. Ska komma ihåg det OM (eller förmodligen NÄR) det blir akut... Lycka till!

FRIDA sa...

Lycka till själv Stina ;-). Hoppas att allt går bra. Hon är ju så otroligt söt. Njut allt vad ni kan!

Kram Frida