torsdag 26 januari 2012

14 000
14 000 tecken i dag. Det känns verkligen hoppfullt!

Det är roligt att se hur en historia långsamt växer fram. Den här gången är processen mer organisk. Nya spår dyker hela tiden upp och jag har verkligen roligt med mina karaktärer.

Jag hoppas bara att historien inte blir alltför galen. Fast det är väl å andra sidan rätt så kul med tokiga karaktärer, eller vad säger ni?

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Galna karaktärer är det bästa, så ja tack!

Men alltså, vilket tempo! Jag har hunnit med kanske 9000 tecken idag (fast jag kollar mest på antal ord, måste jag ju påpeka) och det är verkligen inte alla dagar det blir så mycket.

Du berättar väl hur du ligger till när det blir aktuellt?

/A

FRIDA sa...

Hej Anna!

Absolut. Jag får bara skrivtid 2 dagar i veckan och då måste jag ju utnyttja den till max. På den gamla goda tiden brukade jag skriva 5 000 ord en bra dag, men nu blir det mellan 2 000 och 3 000 ord. Jag har totalt skrivit ca. 37 000 ord och brukar alltid sikta på 70 000 när jag skriver ett manus (sedan kommer det alltid till saker på slutet så det brukar hamna på ca. 90 000).


Hur mycket har du fått ihop?


Kram Frida

Kära Syster sa...

*skrap, skrap, skrap* Jo så här va, totalt hittar jag 28 000 ord än så länge...:) Underbart med en sparringkompis, nu är det bara att gasa på med tio till i morgon så är jag ikapp dig till helgen:) (Ain´t gonna happen liksom, men man kan alltid drömma...)

Kram!
/A

FRIDA sa...

Men det är väl bra! Du har ju redan kommit långt och kommer säkert gå om mig ;-). Sedan funkar ju alla olika, jag skriver på i 150 km/h och väntar med att tycka och redigera alltför mycket.

Ska bli spännande att se om vi lyckas!


Kram Frida

Ninas skrivarlya sa...

Jag gillar också lite knasiga karaktärer. De piggar upp. :)

Och på tal om pigga upp så har du en award att hämta hos mig. ;)