söndag 15 januari 2012

Ångest

Vaknade svettig och ångestfylld över att jag inte skrev någonting under lördagen. Jag börjar inse att risken att jag inte kommer hinna färdigt med bok nummer två till den 1 april, då jag har min deadline, är väldigt stor.


Som grädde på moset hörde makes släktingar från Mexiko av sig i veckan och undrade om vi inte hade kunnat flytta på Tildas namngivningsceremoni, som vi äntligen bestämt skulle ske i sommar, till mars i stället. De har nämligen hittat billiga flygbiljetter och vill komma och hälsa på de två veckorna precis innan min deadline. Dessutom vill de bo hos oss.Naturligtvis är det jättekul att makens familj vill komma på besök, men just då? Jag får panik bara jag tänker på det!


Ska jag någonsin bli färdig får jag lägga i en högre växel. Därför blir det inget soffmys eller några parkpromenader i dag för Mamma måste skriva. Usch vad tråkig jag är.

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Tråkig nu ja! Men tänk sedan när boken står där i handeln... Väger upp rätt bra.

Kul att du har deadline samma dag som jag! Fast jag ska ju bara skicka manuset till lektören då... Men ändå!

/Anna

FRIDA sa...

Vilket sammanträffande! Då kan vi ju jämföra var i processen vi befinner oss.

Jag har mer eller mindre hela storyn färdig i huvudet (förutom slutet) och har skrivit ca. 20%.

Hur långt har du kommit?

Kära Syster sa...

Puh, då ligger vi rätt lika. Jag har också hela storyn i huvudet, har skrivit ner första fjärdedelen och har plottat ut (med synopsis för varje avsnitt) den andra fjärdedelen.

Typ.

Kram!
/Anna

Skrivarstudio ordOide' sa...

Hi hi...allt är uppenbarligen inte guld och gröna skogar bara för att man haft lyckan att publiceras. Ångest har man ändå! Du har en award att hämta hos mig! Lycka till med skrivandet och ta ett djuuupt andetag!

FRIDA sa...

Det ska bli kul att följas åt Anna!


Nej, rätt mycket ångest följer efter att boken kommit ut också! Tack för utmärkelsen.


Kram Frida