måndag 20 februari 2012

Jippie och HURRA

Min make har semester den här vecka vilket innebär massor av familjemys (nix), en härlig resa till solen (nope) och spännande utflykter (räknas shopping på Willys - annars nej). MEN DÄREMOT blir det massor av skrivtid för mig (jippie!).

I dag har jag kört stenhårt och ligger nu på ca. 60 000 ord (brukar sikta på 70 000 för ett manus, men hamnar i slutändan på 80 000-90 000). Tänk om jag kunde bli färdig med grovmanuset den här veckan. Okej, det är kanske inte helt realistiskt (min man är aningen chockad över hur tufft det är att ha hand om en bebis en hel dag alldeles själv och har redan börjat klaga). Men kanske nästa vecka...

Har ni förresten sett att Simona ligger på plats 35 på adlibris pocketlista? HURRA för Simona!!! Har du inte läst den underbara "Överenskommelser" ännu? Passa då på att köp den som pocket. 44 kronor är ju ingenting! Köp till några extra också och ge bort i present. Garanterat uppskattat.


6 kommentarer:

simona sa...

Darling. För mig är det OBEGRIPLIGT hur snabbt du skriver. Helt amazing. Grattis! I den här takten är våra tvåor ute samtidigt!

:-)

Och nu har jag rasat på adlibris. Ack ja.

Kraam!

Kära Syster sa...

Men Frida då! Vilken maskin du är, blir ju alldeles svettig av bara tanken på att försöka hålla ditt tempo... Jag tänker att det kommer att jämna ut sig, jag skriver lite varje dag medan du räcerskriver då och då. Yeah right, det kan jag försöka intala mig... Jag hinner inte med, så är det helt enkelt.

Men heja heja!

/Anna

Anonym sa...

En liten rolig historia från verkliga livet: Jag sålde ju ett ex av din bok till min högsta chef. I dag lät hon hälsa att hon, efter att med stor behållning ha läst boken, skickade den vidare till en faster från Mexiko. Fastern blev så förtjust i omslaget att hon genast tog med sig boken till färgbutiken och köpte väggfärg i samma nyans till sitt sovrum. Kul va?

Kram M

FRIDA sa...

Hej Simona!

Jag måste. Det är som en sjukdom ;-).

Äsch. Du är fortfarande den enda jag känner som legat på en boktopplista! Det är väldigt coolt.

Kram Frida

FRIDA sa...

Hej Anna!

Har inte mycket annat att välja på ;-). Skönt dock att det går framåt.

Äh. Förr eller senare blir du färdig.

Kram Frida

FRIDA sa...

Hej M!

Det var ju roligt. Kunde hon inte ha tapetserat MED mitt omslag. Det hade blivit snyggt!


Kram Frida