tisdag 24 april 2012

Den där Skrivarmamma

För flera år sedan, då jag precis själv hade börjat skriva manus och blogga om mina författardrömmar, stötte jag av en händelse på en blogg som hette "Skrivarmamma".

Kvinnan bakom bloggen, Pernilla Alm, närde även hon en författardröm och vi blev snart vänner.

Det coola med Pernilla är att hon hela tiden har verkat så otroligt målinriktad. Under flera år skrev hon på sitt manus och när det väl blev färdigt antogs hon av Printz Publishing inom loppet av några veckor.

I bloggsfären är Pernilla inget mindre än en levande legend som använt sig av sociala medier för att skapa intresse kring sitt manus och som sedan blev kontaktad av sitt förlag via Facebook.

På torsdag har Pernilla releasefest för sin debutroman Alltid du och jag är så otroligt ledsen att jag inte kan vara där och fira med henne, men nu har jag i alla fall beställt hennes bok här. Gör det du också! Alltid du är en otroligt efterlängtad bok och kan inte bli något annat än en succé.


Coola, fantastiska och fina Pernilla. Jag hoppas att du kan höra mitt GRATTIS hela vägen från Skåne. 4 kommentarer:

Pernilla Alm sa...

Men söta fina du. Tack. Och DU ska snacka om målmedveten? HUR många manus och böcker har du klämt ur dig under den här tiden som jag har harvat med ETT???
Så synd att du inte kan komma men ja, jag hör! KRAM fina du!

Anonym sa...

Ni är båda två coola!

Heja, heja!


Kram Inga

FRIDA sa...

Hej P!

Tack. Kram tillbaka. Hoppas att du får riktigt, riktigt roligt. Ser fram emot allt mobilbloggande.


/Frida

FRIDA sa...

Hej Inga!

Tack, vad gulligt ;-).

Kram Frida