onsdag 25 april 2012

Mina blurbar

Vi har hållit på och fixat med pocketomslaget till Charlotte Hassel som kommer i början av maj.

Långt innan jag ens hade bokkontrakt drömde jag om att få en egen bok med blurbar på. Det är något särskilt med de där citaten på ett bokomslag, något alldeles extra fint när någon säger något om just min bok. Ungefär som på mellanstadiet då klasskamraterna fick skriva snälla saker på en papperstallrik som satt fasttejpad på ryggen.

Inte nog med att jag får en pocket med citat på, citaten kommer dessutom från bokbloggare och tidningar som jag verkligen ser upp till/gillar.

Så himla roligt! Gud vad jag längtar efter att få se min pocket...

3 kommentarer:

Helena Milton sa...

vad roligt att du tog upp det här med blurbar. För det första är jag löjligt förtjust över just själva ordet, "blurb". Låter ju bara hur kul som helst ... och är ju det också. Just i dagarna har jag själv gått och tänkt på det och just det du beskriver, att få sätta en fin blurb på boken, någon som sagt något riktigt fint/bra/spännande om ens bok. HAPPINESS! :-)
Förstår att du längtar efter pocketen. Jag längtar efter att läsa din bok men först är det en del att göra inför min egen utgivning och fixa det praktiska och ekonomin för det, men sedan ..!

FRIDA sa...

Hej Helena!

Ja, blurbar är magiska även om man kan ställa sig lite frågande till kompisförfattare som blurbar varandra ;-).

Vad roligt att du längtar efter min bok. När kommer din?

Kram Frida

Helena Milton sa...

Den kommer nog inte förrän precis i slutet av detta år. Ekonomin som sätter P för tidigare utgivning än så, men roligt blir det när det väl sker!