torsdag 17 maj 2012

Birdsong

Har ni inte sett "Birdsong" på svt så kan jag verkligen rekommendera den. En vackrare filmatisering får man leta efter. Jag läste att någon tyckte att den var långsam, men jag håller inte alls med. Den har hela tiden nerv och är otroligt stämningsfull och det är just den här typen av historier som jag vill skriva.

I övrigt har vi fortfarande sjukstuga här hemma. Det verkar som vi aldrig kan skaka av oss det här viruset. Jag är så trött på att känna mig dålig och orkeslös! Ibland känns det som om det bara är jag som blir sjuk så ofta och därför gillar jag att läsa om när andra är sjuka (just för att jag inte vill känna mig ensam...).

Nåja, förhoppningsvis blir vi friska snart. Hoppas att ni får en fin helg. Och missa nu inte Birdsong, det är två delar och den första ligger kvar på svtplay till på söndag.


4 kommentarer:

Christin sa...

Åh, tack för miniserie-tipset!! :) perfekt för en regngrå röddagskväll!

Kram/Christin

FRIDA sa...

Varsågod! Hoppas att du tycker om den.

Kram Frida

Anonym sa...

Såg första avsnittet av Bird Song, väldigt bra men mitt problem är att jag hela tiden sitter och jämför den med Downton Abbey vilket är en av mina favoritserier. Då blir inte Bird Song riktigt lika bra, men definitivt sevärt!

FRIDA sa...

Hej Wilma!

Det har varit hemskt många bra serier som utspelar sig i början av 1900-talet. Jag tyckte även att Titanic var bra. Visst är det härligt?!


Kram Frida