lördag 7 juli 2012

Katrin Zytomierska

I dag har jag rusat runt precis hela dagen. 


Jag gick upp med lilltjejen vid sju och röjde i lägenheten som är i desperat behov av städning, sedan gjorde vi oss i ordning och körde till mormor och morfar. Väl där var det bara att sätta igång att fixa med tårtan och maten, ställa fram bord, dekorera och förbereda. Vi jobbade på ganska bra tills gästerna anlände vid tre och sedan var det vilt kalas i tre timmar. 


Nu är jag helt slut. Har suttit och surfat runt på mina favoritbloggar då jag plötsligt la märke till något jättekul. Coola Katrin Zytomierska har en bild på sig själv på bloggen där hon sitter på stranden och läser min bok. Så roligt, hoppas verkligen att hon gillar den! 
Bild lånad från Katrin Zytomierskas blogg

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vad roligt!! Och observant av dig! Fasen vad jag är glad för din skull, Frida - och stolt över att ha en så driven vän som du!! Är så kul att följa hur bra det går och läsa intervjuerna med dig! Sa jag att min bror hittade dig i lokaltidningen, sparade den till mig (fick den igår) - och att han tyckte att du var så fin på bilden?

Nu ska jag gå ner och kika i mammas och pappas NST och hoppas på att se dig där!

Kram fina du!
/Therese

FRIDA sa...

Hej T!

Vad gullig du är! Vad snällt att han sparade det. Ja, det har varit mycket media vilket är jättekul. Hoppas ju att försäljningen tar fart så jag kan köpa tid att skriva en bok till ;-).

Kram Frida

Bingo Rimér sa...

Katrin älskar boken. Kram Bingo

Amanda sa...

Coolt, grattis!

FRIDA sa...

Men vad roligt! Tack Bingo!


Kram Frida

FRIDA sa...

Hej Amanda!


Tack!


Kram Frida

Anonym sa...

Hej Frida!

Jag har precis läst ut din bok; Charlotte Hassel och det är en av de bästa böckerna jag läst! Jag började läsa den i förmiddags och var klar 21.30, helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag ska börja läsa "den vita frun" nu. Väntar med spänning på nästa bok du skriver :)

Med vänlig hälsning
Elin Larsson