torsdag 13 september 2012

Gleerups igår

Gårdagens bokprat på Gleerups blev mycket trevligt. Tack till personalen som hade ordnat allt så fint och till alla ni som kom! Det var verkligen roligt att diskutera eskapism, 1700-tal och kvinnoideal med er. 

Jag måste nog återkomma i morgon eftersom jag dels behöver kurera mig (min dotter kastade sig på mig då jag drack ur en kopp te som dessvärre rann ut och brände mig på magen. Det gör riktigt ont och är inte alls roligt, men som tur är fick lilltjejen inget på sig), dels jobba. 

Vi hörs alltså i morgon!


Skyltning utanför Gleerups.


Jag, in action. 3 kommentarer:

Lovable sa...

Åh vad härligt! Sitt eget bokbord för att signera sina egna böcker. Jag är inte alls avundsjuk, inte ett smack faktiskt! ;-) Härligt Frida! Hoppas magen mår bättre snart också! Jag gjorde en liknande sak häromdagen när den ena hunden bestämdes sig för att vräka omkull tekoppen rakt på benen på mig... Aj. Kramar Helena

FRIDA sa...

Hej Helena!

Alltså det där med att bränna sig... Usch, jag fixar helt enkelt inte den smärtan.

Jag har lite svårt att förstå det själv, att det där bordet hade ställts fram för min skull och att alla de som kom ville höra om min bok. Galet helt enkelt, och en dag är det kanske likadant för dig ;-).

Kram

Anonym sa...

Så roligt att det blev bra!! Var väldigt besviken att vi inte kunde komma, tänkte på dig hela kvällen. Hoppas det blivit bättre med brännskadan! Kram, Stina