tisdag 2 oktober 2012

Bokmässan i bilder


I montern hos Printz Publishing fick man provsmaka Husmorsan Annette Rosvalls fantastiska muffins. Gillar du att baka kan jag verkligen rekommendera hennes nya bok, den är så vacker och sprängfylld med härliga recept.Martina Haag och Katerina Janouch verkade stå i Piratförlagets monter och signera oavbrutet under hela mässan. Jag förstår inte hur de här superkvinnorna orkade. I vilket fall pratade jag lite med fina Katerina som peppade mig då jag drömde om att bli utgiven och som nu generöst delade med sig av värdefulla författartips. Den här bilden kräver ingen förklaring.
Till bokmässan hör författarmingel och lördagkvällen åt jag middag med de framtida bästsäljande författarna Åsa Hellberg, Pernilla Alm (ovan) och min otroligt trevliga förlagskollega Josefin Ahlström och hennes vän Antonia (nedan).  


Med den här bilden försöker jag illustrera att min väskan var så full att den inte gick att stänga. Jag tänkte att det skulle vara smidigt att resa med en weekend-väskan, men nästa år satsar jag absolut på en resväska med hjul istället. Under mässan intervjuades jag bl.a. av den mycket trevliga bokbloggare och blivande författaren Monika O Kolkman som var bloggambassadör för bokmässan. Det enda seminarium jag hann med var Jenny Milewskis och Amanda Hellbergs om skräcklitteratur. Johanna Koljonen modererade och jag och ett helt gäng bokbloggare från Skåne lyssnade intresserat. Jag fick även chansen att samtal med läsaren och bloggaren Kära syster (och hennes syster) och vi hade en mycket trevlig stund!Sammanfattningsvis kan jag säga att bokmässan 2012 var intensiv, härlig och överväldigande på alla sätt och vis. Träffade jag inte dig där den här gången hoppas jag att vi ses nästa år!

4 kommentarer:

Simona sa...

Vad knäppt att vi inte hann ses!
Nästa år kanske.
Kram

Kära Syster sa...

Jag ser fram emot att ses igen! Kanske nästa år, kanske innan...

Kram!

/Anna

Monica O Kolkman sa...

Vad gullig du är som kallar mig blivande författare! Hoppas det är en sannprofetia.
Mitt inlägg om intervjun med dig kommer. Snart!

Anonym sa...

Oh så alldeles, alldeles underbart!
Kram M