torsdag 22 november 2012

Ett, två, tre...

Den senaste veckan har varit helt otrolig. Jag och min man har fått flera stora nyheter och saker som vi drömt och arbetat för i flera år har plötsligt slagit in. 

Ibland är det lustigt hur livet kan vara.

Så snart jag kan lovar jag att berätta mer, men i nuläget kan jag sammanfatta det som hänt med orden husköp, drömjobb och karriärslyft. 

I går firade vi IGEN. Det blev middag på Malmös bästa fisk- och skaldjursrestaurang Johan P. Mysigt!
5 kommentarer:

Therese sa...

Åh vad härligt, Frida!! Vad glad jag blir för er skull! Jag tänkte ringa dig ikväll men liten A hade andra planer. Försöker i helgen! Stoooor kram!!

Annelie sa...

Åh, vad roligt! Det blir spännande att höra mer om det. Roligt att det går bra för hela familjen :)

Kära Syster sa...

Fantastiskt! Låter ungefär exakt vad jag drömmer om. Plus bokkontrakt dårå... Vad glad jag blir för er skull! Jag vet nog inte ens hälften men jag får för mig att du verkligen har jobbat hårt och kämpat för alla saker. Underbart att ni får fira. Grattis!!!

/A

Skribenten sa...

Hej

Hittade hit för inte så länge sedan och har bara hunnit gå igenom en del inlägg men måste säga att jag blir oerhört inspirerad av dig. Är själv en person med författardrömmar och det du åstadkommit är helt otroligt.

Läste i början, innan du blev utgiven om skapandet och förhoppningarna. En fas som jag själv är i just. Därför blir det väldigt peppande att läsa hur du lyckats och vad du har lärt dig från det. Något som får mig att vilja försöka än mer med mina drömmar.

Jag har inte läst några av dina böcker men lär utan tvekan göra det inom en snar framtid :)

Simona sa...

Hurra! Grattis!