måndag 7 maj 2012

Jag behöver en nanny, stat!

Har just fått ett mail med saker som jag måste gå igenom/ta beslut om i manuset till "Den vita frun".

Dessvärre är jag jättetrött efter vårt första besök på öppna förskolan, efter vilket vi sprungit Lund runt och gått ärenden. 

I morgon ska jag dessutom till tandläkaren (det finns inget svärord som kan uttrycka hur jag känner för detta) och sedan ska vi på 10-månaderskontroll.

Med andra ord, tiden räcker inte till. Jag behöver en nanny "stat" som de säger på Greys. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Frida!
Jag har följt din blogg till och från i flera års tid, men jag har aldrig någonsin skrivit en kommentar. Hittade dig via antingen Läckberg/Rudberg eller skrivarmamma, kommer inte ihåg vilket.

Hade en period då jag inte följde bloggen på ett tag sedan hittade jag tillbaks i höstas och såg att du skulle bli utgiven. Kommer verkligen ihåg den dagen, kommer ihåg vad glad jag blev!! Berättade det för min mamma och det var som att där och då insåg jag att det inte var omöjligt för mig att följa min skrivardröm trots att jag sökt andra utbildningar som jag egentligen inte ville gå bara för att jag inte kom in på min drömutbildning. Trots attjag bara är 20 år gammal.

Så jag hoppade av min utbildning som jag inte ville gå. och sökte en skrivkurs som jag inte kom in på. För varje liten motgång känns det som att man vill ge upp. Så då började jag ytterligare än annan utbildning som jag inte ville gå eftersom jag inte kom in på det jag verkligen ville. Behöver väl inte säga att jag nu även har hoppat av den...
Så äntligen äntligen den 27:e april kom jag in på en skrivarkurs som jag verkligen vill gå, är fortfarande helt lyrisk över det. En av dom första jag tänkte skriva till var dig. Men så kom jag på att du vet ju inte att jag läser din blogg dagligen och har full koll på dig. För jag har ju aldrig kommenterat ;-)

Så idag kom jag på att jag skulle skriva för jag är ute efter råd, skulle vilja ha tips på några bra faktaböcker som handlar om 1700-talet helst om det vardagliga så som relationer, speciellt om hur relationen mellan mannen och kvinnan var då. Tänkte att du är ju historielärare och "historie"författare så du kanske har något tips! Var alltså det jag undrade över, insåg nu att kommentaren blev väldigt lång... Men det kändes som att jag behövde presentera mig :-)MVH
Lovisa

Malin Roca Ahlgren sa...

Det förstår jag verkligen. Du är beundransvärd Frida. Men det har jag ju alltid sagt. Lycka lycka till...