måndag 27 oktober 2008

I LOVE YOUR BLOG


Nu har jag äntligen fått ihop en lista över mina "I love your blog-nomineringar".

Camilla Läckberg
Okej, hon bloggar numera bara light, men jag var tvungen. Hennes blogg har betytt otroligt mycket för mitt skrivande. Läs om det här!

Stina
För att hon är min vän, för att vi bor i samma stad och för att hon bloggar om de små men viktiga sakerna. Dessutom har hon lovat att starta ett eget förlag och ge ut någon av mina böcker. Och hon har världens sötaste katter.

Calliope Books
Calliope är som en superhjälte för mig. Hennes liv verkar magiskt och ouppnåeligt. Jag vill också tillbringa dagarna med att gå och sniffa i böcker.

Syster Maria
Livet enligt Maria är en poetisk och spännande blogg som ger oss inblick i ett tvättäkta studentliv. Jag läser inte i första hand bloggen för att den skrivs av min syster utan snarare för att den förmedlar riktiga känslor om viktiga ämnen.

Bokhora
Bokhora är en megastjärna på himlen för alla oss boknördar. Dessutom har jag nu träffat en av bokhororna på riktigt. Läs om det här!

Malin Costa Brava
Vi är många med författarambitioner. Malin är en av dem och dessutom bor hon i Spanien där jag kommer bo delar av året när jag kan försörja mig på mitt författarskap.

Emm
Emms läsdagbok är en trevlig blogg som handlar om böcker!!! Som om inte det vore nog har bloggen en sjukt snygg layout.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är gullig! Jag läser så fort du skrivit nåt, men vågar inte ge tips gällande dina böcker. Visserligen ska jag starta ett förlag (hehe!) men jag är inte så bra på själva författandet. :) Kram kompis!

Anonym sa...

Det var som attan. Tack tack! :)

FRIDA sa...

Hej alla!

Egentligen är det väl en "I love your blog-utmärkelse" snarare än en nominering, så tokigt kan det bli när man skrivit i elva timmar och sedan ska försöka tänka ;-). I vilket fall så glömde jag säga att ni nu själva måste utse sju bloggar som ni tycker om!

Kram Frida

Pernilla sa...

Qué bien! Por fin!
Tänkte att vi får öva lite på spanskan nu då. Eftersom du snart hamnar där som författare. Kanske kan jag få komma dit som författarwannabe och se hur en riktig sådan gör?

FRIDA sa...

Claro! El día que quieras!

Vi kanske kan starta ett gemensamt författarkollektiv på någon solig kustremsa!



Un abrazo/Frida